Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Sophiin pokojíček

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2016 22:47

já myslím, že ona bude chytrá a pochopí to. +uculí se+ nechci aby tě trápila. +pousměje se a vleze si mu na klín do křesla+ myslíš že bude? +zazubí se+ no, to je dost možný. +přikývne vážně a dá mu pusu+ no, a... +koukne na něj a okusuje si ret+ já je pořád mám. +koukne si do klína+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2016 22:52

No to bude chytrá. +přikývne+ PO nás ani nic jinýho být nemůže, chytrá, krásná a nejlepší. +uculí se na Vici a dá jí pusu+ Jako ty. +usměje se na ni+ Co? Ty vize? Vážně? Jako že to na tebe přenesla?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2016 22:56

já myslím že bude krásná po tobě. +uculí se děsně moc+ Já nevim, nevim jak to funguje! +schová si obličej do dlaní+ jako kdyby to ve mně... probudila. +pokrčí rameny+ předtím jsem to nemívala.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2016 22:59

+chvíli na ni tak zkoumavě kouká+ Takže je docela možný, že ty budeš věštkyně... A Sophie nemusí, ne? +snaží se to pochopit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2016 23:04

to je možný. +přikývne+ ale taky je možný, že budeme obě, anebo jenom ona, a mně se to pořád děje protože jsem na ni hodně napojená. +usměje se+ Já nevim. +pokrčí rameny+ vím jenom, že z toho mám trochu strach. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2016 23:11

A můžu ti nějak pomoct? Dá se to třeba nějak zjistit? Třeba jsou u vás odborníci i na tohle a můžou tě nějak vyšetřit nebo tak. A sophii taky. +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2016 23:17

ona je ještě moc maličká. +usměje se+ radši bych počkala, než budeme rejpat do její případný magie. +pokrčí rameny+ Mohla bych jít za jadem, ale... radši bych se tomu vyhnula. +přizná, a víc se k němu přitulí+ dej mi pusu. +poprosí ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2016 23:21

Pojď ke mě kočko. +usměje se na ni a přitulí si ji k sobě+ Tak můžeme počkat, jak se to vyvine. Ohrožuje tě to nějak? Nebo ji? +koukne na Sophii a pak na Vici a dá jí pusu, moc pěknou a dlouhou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2016 23:26

nee, myslím že ne. +usměje se a přitulí se k němu+ je ještě malá, neprojeví se to tak brzo. a pak bude mít možná sny, ale třeba budou hezký. maximálně se bude trochu bát. +pousměje se a dá mu velkou pusu+ a mě taky ne. když nebudu mít vizi na blbým místě, třeba při řízení. +pokrčí rameny, a pak se otočí k oknu+ co to je? +zaposlouchá se+ ono prší! +dojde jí to a děsně moc se uculí+ ono pršííí! +vtiskne mu velikou pusu, vyskočí na nohy a seběhne po schodech ven+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2016 23:32

Tak počkáme. +pousměje se+ No jo, a jak často řídíš, +koukne na ni tázavě+ Co, Co, +zaposlouchá se+ No jo! Prší! +vyjekne a běží hnedka za ní ven+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London