Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Sophiin pokojíček

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2016 23:36

jo, počkáme. +usměje se+ máš to s náma těžký, co? +uculí se, a pak vyběhne ven, rovnou do deště, tak jak je, naboso, jednu punčochu napůl shrnutou, jenom v šatech, přímo na ulici, a zatočí se na chodníku dokola+ pršííí! +zazubí se na něj, roztáhne ruce a zvedne obličej nahoru k nebi+ prší. +zasměje se šťastně+ já to miluju, když prší. +zavýskne a poskočí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2016 23:41

Já jsem s váma šťastneeej! +směje se a tančí tam s ní v dešti, chytne si ji k sobě a přitáhne si ji na sebe a pak se s ní zatočí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2016 23:45

+zavýskne a nechá se chytit, a jak ji drží na sobě, o trochu vejš, chytne jeho obličej do dlaní a políbí ho, pěkně hluboce a dlouze+ já jsem s tebou tak šťastná. +pošeptá mu do rtů+ děsně moc. +zazubí se nahlas+ a miluju když prší. a tebe. +směje se a přivírá oči před deštěm+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2016 23:48

Jseš, To je dobře, já s tebou taky. +usměje se na ni, obejme ji a děsně moc ji líbá, protože ji má rád nejvíc na celým světě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2016 23:53

+přitulí se k němu blíž, a líbá ho, v dešti, hluboce a vroucně a je jí parádně+ to je takovej kýč. +rozesměje se mu do rtů vesele+ tak děsně krásnej kýč. +uchichtne se+ jsme kýč. +oznámí mu tragicky a pořád ho líbá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2016 23:56

Ale někdy jsou kýče fakt oží, ne? Jako ten náš, třeba. +uculí se na ni+ Navíc to nemůže bejt zas takovej kýč, když sme tu my dva a my sme dost šílený na to, aysme to udělali šílený, no ne, +usměje se na ni a ještě ji políbí, protože toho není nikdy dost+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2016 23:59

Tohle je skvělej kýč, a já ho miluju. +uculí se na něj děsně moc, a jak ji drží, líbá ho a prstama mu prohrábne ty mokrý vlasy+ voníš jako zmoklej byron. +zasměje se tiše+ báječně šílenej. +pošeptá mu do rtů a úplně se v něm rozpustí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2016 00:04

No doufám, že je to líp, než zmoklej Robin. +zasměje se a je pořád u ní, a nechá na ně pršet, páč je teplo a je to super+ Půjdeme do vany? Aby jsi mi nenastydla? +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2016 00:09

je to o mnoho líp než zmoklej robin. +uculí se děsně a krčí nos, když jí na něj prší+ já mám ráda jak voní déšť. a ty. +zazubí se+ pamatuješ, jak jsme se koupali u mě v bazénu v oblečení, a pak jsme se spolu poprvé koupali ve vaně, a tys mi vyprávěl o svým tetování, a že bys chtěl dvě děti, a já sem byla jasná. +uculuje se+ co bys chtěl teďka? řekni mi to, a já ti snesu modrý z nebe. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2016 14:34

Jooo to bylo krásný, kočko a pořád chci dvě děti, teda jestli s tím budeš ty souhlasit a jestli nám Sophie nesebere všechen čas. +uculí se na ni+ Ale až za rok třeba nebo za dva. +koukne na ni, že jako hned fakt ne+ Ale zatím si můžeme procvičovat ty věci, co jsou k dělání dětí potřeba, no ne? +uculí se na ni+ Co bych chtěl? +zamýšlí se+ Já bych chtěl, aby jsi byla šťastná. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London