Obývák

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývák

Příspěvekod Vishous » 31 kvě 2016 10:01

+Vrátí se z balkonu právě včas, nutno dodat, že mu ta malá pauza udělala dobře a studený vzduch mu pročistil hlavu. Se zájmem se podívá na B. která se teda tváří fakt... no ledově, chudák Payne, zaracha na měsíc. To bude peklo. V hlavě už začne vymýšlet nějaký systém, jak ji dostat aspoň na chvilku ven, no co, snad ji s ním pustí aspoň do toho muzea. Řádně na tom zapracuje. Hlavně se musí zeptat B. jak to tam vypadalo.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Dean » 03 čer 2016 20:13

(ježiš pardon, já jsem si vůbec nevšimla, že to tady brzdím já :oops: )

+když uslyší prásknutí přemístění, trochu polkne, a hned skenuje výrazy těch dvou a pátrá po jakýchkoliv známkách věcí budoucích. Celou dobu se mu s větším či menším úspěchem dařilo tvářit se děsně cool a nad věcí, ale když uslyší Beccy verdikt, normálně vytřeští oči a rozhořčeně otevře pusu+ To není fér, ona za nic nemůže! +zaprotestuje okamžitě+ Je to moje akce a moje zodpovědnost! +koukne na Beccu naléhavě, na chvíli úplně zapomene, že je jeho úhlavní nepřítel a navíc pijavice :D, protože měsíc je prostě ŠÍLENĚ A NEMOŽNĚ DLOUHO. Zarazí ho Jadeův ostrej pohled, zhluboka se nadechne, a ty rozbouřený emoce zastrčí do pozadí, ostatně vyřídit si to pak může s boxovacím pytlem. A když navíc Payne sklopí oči a tiše to přijme, nemůže dělat nic, jenom sevřít čelist a provrtávat Beccy vysloveně smrtícím pohledem. Tak. :evil: Loučit se pod rodičovským dozorem ale nehodlá, tak Payne chytne za ruku a zajde aspoň do kuchyně, i když je tam stejně všechno skleněný+ Já ti zavolám. +zašeptá,oni je teda stejně nejspíš slyší+ Každej den. +pousměje se, chytne její obličej do dlaní a políbí ji na rty+
Dean

Příspěvekod Jade » 03 čer 2016 20:28

+jakmile se přemístí, zkontroluje Deana; vypadá to, že je vcelku a v pohodě, takže pobyt s monstrnabíječem úspěšně přežil. Možná se přece jenom někdy naučí sebeovládání. Sleduje, jak ti dva funí jak dvě malý sopky před výbuchem, báječný+ Gratuluju, budeš mít báječnej měsíc. +poznamená, když se ti dva odeberou k ocicmávání do kuchyně+ Na druhou stranu, tvůj teenager ti to sice dá sežrat, ale ten můj se nejspíš rovnou odebere k plánování supertajnýho masakru. +ušklíbne se+ To by byla ale smůla, kdybych mu zabavil telefon... +protáhne+ Eventuelně bude nejspíš nutný zavést nějaký pravidla. +nadhodí jen tak neadresně+ Odcházíme. +zvýší trochu hlas, aby ho Dean slyšel+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Payne » 03 čer 2016 21:12

(v pohodě, jen chvilku :D )

+zná Beccu už natolik dobře, aby veděla, že nemá smysl vyjednávat. Jen po očku koukne na V. a zadoufá, že bude aspoň do určitý míry její spojenec. Přestože se cítí úplně na hovno, Deanova obrana ji zahřaje u srdce; nic ale neřekne, nehodlá riskovat zpřísnění trestu a tak bezeslova vstane a jde za ním do kuchyně. Ještě zaslechne Jadovu neadresnou poznámku o zabavení mobilu a srdce jí klesne až do žaludku. Je si celkem jistá, že by to klidně udělal, nicméně oni by už určitě nějaký způsob komunikace našli. Když vezme její tvář do dlaní, s úsměvem se mu zadívá do očí.+ Tak jo. +pousměje se trochu smutně, protože i jí měsíc přijde jako věčnost. Pak už ale vnímá jen jeho měkké, něžné rty na svých a aniž by si uvědomila, kdy k tomu došlo, přistoupí blíž a prsty mu zaplete do vlasů. Když pak zaslechne Jadea, neochotně se oddtáhne a střelí pohledem k obýváku.+ To už je podruhý, co nás vyrušil. Začíná z toho být otravná tradice. +zavrčí tak tiše, jak jen může, přesto to ale možná někdo zaslechl, vzhledem k tomu, že tam jsou všichni s trochu extrémními smysly:D+ Budeš mi chybět...+povzdechne si potom+ Měsíc je fakt...hrozně dlouho. +potřese hlavou a má pocit, že se jí stýská už teď+ A neplánuj žádný akce. Beze mně..+pousměje se trochu a v očích jí rozpustile zablýskne+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 čer 2016 21:26

+krátce koukne na V. a pousměje se, než se zase otočí k Deanovi+ To je od tebe velmi galantní, ale pokud je mi známo, byli jste při tom oba. A k tomu, aby se toho Payne účastnila jsi ji určitě nemusel přemlouvat. +upře na něj významný pohled a to jak se Payne kousne provinile do rtu jí mnohé napoví. Nejspíš to byl z části i její nápad+ Kromě toho, i na tebe určitě dojde. +dovolí si malé proroctví při pohledu na Jadeův výraz a v tu chvíli Deana skoro lituje:D Když se zvednou a odeberou se do kuchyně, vyprovodí je pohledem+ Jo, obávám se, že to bude peklo. Snad to všichni přežijeme. +ušklíbne se sarkasticky+ Hm, to by teda byla smůla. +přivře oči+ Myslíš, že by poslal hezky po kouzelnicku sovu? +cuknou jí koutky, když si představí, jak Payne klepe na okno sova s obálkou v zobáčku. To je táák romantický :D :Love + Jo, to asi bude. +přikývne souhlasně na ty pravidla+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 05 čer 2016 10:09

+Hleďme hleďme, Romeo v akci, a že to chce odvahu postavit se B. V tom klukovi přece jenom něco bude, což nemění nic na tom, že když zatáhne Payne do kuchyně a začne ji ocicmávat nerajdši by mu uthnul hlavu. Ještě než tam zmizeli nenápadně mrkl na Payne, když se Beccy dívala jinam. Jo, má ho omotanýho kolem prstu, jak se to mohlo jenom stát?+ Počkej, až tady bude každý den Andy a budou protestně zavřený v pokoji. To bude peklo na druhou. Protože tos jí nezakázala +podotkne a dokáže si představit co dvě puberťačky dokážou všechno vymyslet v pomstě.+ Vy si posíláte sovy? +teď je teda překvapenej on, protože to je prostě... jo je to divný, ale hlavně sova je symbolem "matinky". Osud? Pomalu na to začíná věřit.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Dean » 06 čer 2016 01:59

+odtáhne se od ní jen hodně nerad, nechce se mu od ní pryč, její přítomnost ho tak trochu udržuje nad vodou. Ale kvůli ní se usměje, aby si nedělala starosti+ Já vím, promiň. +uculí se a jemně jí prohrábne vlasy+ Za měsíc tu budu na minutu přesně. +mrkne na ni, a v duchu už spřádá plány, jak se pomocí mnoholičnýho lektvaru proměnit na Andy a zajít na návštěvu :D Ještě jí stiskne prsty, ale netroufne si nechat Jadea čekat moc dlouho+ To bych si nikdy nedovolil. +uculí se, a pak ji pustí a vrátí se do obýváku. Mračí se jak tisíc čertů, přejde k Jadeovi, a založí si ruce na prsou, celej nafouklej+
Dean

Příspěvekod Jade » 06 čer 2016 02:07

Přežijeme. +poznamená+ Daleko větší sranda to bude za pár měsíců, až mu bude sedmnáct. +zvedne koutek v úšklebku+ Hm, jestli máš krb připojený k letaxu, tak bych ho být tebou zahesloval. +podotkne v souvislosti s těma sovama+ Posh kouzelníci co staví svoji cenu na stáří vlastního příjmení si posílají sovy. +odfrkne si+ Nějaká technologie už k nám pronikla. +ujistí V. sarkasticky, a když si to k němu Dean přibouří, položí mu ruku na rameno+ Tak zas příště. +protáhne, věnuje Beccy jeden ze svejch vědoucích pohledů a přemístí je oba domů+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Payne » 09 čer 2016 22:30

+Vishousovo mrknutí jejím směrem jí neuniklo a maličko jí to zvedne náladu. Není v týhle bitvě sama, haleluja:D+ Ne tady, po měsíci budu ráda, že odtud budu moct vypadnout i jinam, než do školy. +protočí otráveně oči+ To je dobře...+zatváří se spokojeně na tu přísahu, že by si nedovolil bez ní nic plánovat. Vrátí se s ním a netváří se o nic přívětivěji. Na Beccu se zarputile odmítá podívat. Poznámky o letaxu či sovách ji nicméně zaujmou, ale tváří se dál lhostejně a vzpurně. Ještě než Jade a Dean zmizí, věnuje Deanovi krátký, tázavý pohled, že o těch způsobech tajné komunikace by ráda věděla víc. Slabě se pousměje a pak už jsou pryč. Podívá se na Beccu a než jí stačí něco říct, ozve se sama+ Já vím. Jdu se osprchovat a do svýho pokoje. Dobrou. +ucedí studeně+ Dobrou, V. +rozloučí se s ním podstatně milejším tónem a odpochoduje k sobě+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 09 čer 2016 23:00

+neujde jí Vishousova nelibost, s jakou sleduje romantické projevy mláďat a neví, jestli ji to pobavilo, nebo spíš znepokojilo:D+ Jo, to se klidně stát může, ale nemůžu jí zatrhnout všechno. Nejsem zas až takovej kruťas. +ušklíbne se pobaveně+ Ale radši ať řádí tady, než venku. Tady jsou ty možnosti přece jen trochu omezený. +konstatuje suše+ Hmm jo, sovy, do nedávna převažující způsob kouzelnický komunity po celým světě. +cukne koutky+ To bude přímo k popukání...+potřese hlavou nad poznámkou o tom, že Dean bude brzo plnoletý+ K letaxu připojený krby mám, ale ne tady. Sem by se mi krb nehodil. +zavrtí hlavou a ušklíbne se; pobaveně pozoruje ty naštvaný a rebelský výrazy jejich puberťáků.+ No jo, jasně. Mějte se. +mávne jim a když zmizí, podívá se na Payne. Než ale stačí něco říct, Payne se odešle do pokoje sama. Zase pusu zavře a nevěřícně zavrtí hlavou+ Ta holka mě fakt dostane do blázince. +prohlásí procítěně a koukne na V.+ Tak a co my? Zpátky do hotelu? +pak mrkne na hodiny a nakrčí čelo+ Bude svítat, takže asi musíme den přečkat tady. Nehrozí, že se polda probudí dřív a vyhlásí po tobě pátrání? +zadívá se na něj a asi by ji to ani nepřekvapilo:D+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member