(ježiš pardon, já jsem si vůbec nevšimla, že to tady brzdím já
)
+když uslyší prásknutí přemístění, trochu polkne, a hned skenuje výrazy těch dvou a pátrá po jakýchkoliv známkách věcí budoucích. Celou dobu se mu s větším či menším úspěchem dařilo tvářit se děsně cool a nad věcí, ale když uslyší Beccy verdikt, normálně vytřeští oči a rozhořčeně otevře pusu+ To není fér, ona za nic nemůže! +zaprotestuje okamžitě+ Je to moje akce a moje zodpovědnost! +koukne na Beccu naléhavě, na chvíli úplně zapomene, že je jeho úhlavní nepřítel a navíc pijavice
, protože
měsíc je prostě ŠÍLENĚ A NEMOŽNĚ DLOUHO. Zarazí ho Jadeův ostrej pohled, zhluboka se nadechne, a ty rozbouřený emoce zastrčí do pozadí, ostatně vyřídit si to pak může s boxovacím pytlem. A když navíc Payne sklopí oči a tiše to přijme, nemůže dělat nic, jenom sevřít čelist a provrtávat Beccy vysloveně smrtícím pohledem. Tak.
Loučit se pod rodičovským dozorem ale nehodlá, tak Payne chytne za ruku a zajde aspoň do kuchyně, i když je tam stejně všechno skleněný+ Já ti zavolám. +zašeptá,oni je teda stejně nejspíš slyší+ Každej den. +pousměje se, chytne její obličej do dlaní a políbí ji na rty+