Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Sophiin pokojíček

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2016 14:45

Jo, já bych chtěla dvě. +uculí se taky+ Jo? To je docela brzo. +zazubí se+ Já jsem o tom ještě nějak moc nepřemejšlela, ale představovala jsem si tak... tři čtyři roky rozdíl mezi dětma, možná víc. +omotá kolem něj ruce+ no to můžeme. +zazubí se a pohladí ho po zadku+ Ale to je pro mě, přece chceš něco i pro sebe. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 čer 2016 20:15

+koukne na ni tázavě+ To už je moc, není? Že by pak byli odcizený, když mezi nima bude takovej věkovej odstup.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 čer 2016 20:17

Myslíš? +poškrábe se ve vlasech a koukne na něj+ no, my jsme s bráchou o čtyři... já nevím, možná jo. ale zase pak na ni budeme mít děsně málo času, že jo, když tu bude mimino. +uculí se a vleze mu rukama pod triko, pač je má z toho deště studený+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 čer 2016 20:21

No to jo. +potřese hlavou+ Ale Jeefes nám může pomoct, že jo. +pousměje se, obejme ji kolem ramen a přitulí k sobě a usměje se jí do vlasů+ Ale na tohle ještě máme dost času.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 čer 2016 20:27

Tak ještě si můžem najít chůvu. +usměje se+ Jo, však jí ještě není půl roku. Teprve půjde na očkování. +uculí se a trochu se otřese+ začíná tu bejt docela kosa, nepůjdem domů? +uculí se mu do vlasů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 čer 2016 20:28

Jo, půjdeme. +přikývne a vezme ji za ruku a vede domů, aby mu ještě nenastydla+ Já jsem určitě pro chůvu, když máme tu možnost. +pousměje se+ Představoval bych si nějakou příjemnou starou paní, co plete. +uchichtne se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2016 00:19

+cestou si ještě rychle vysuší vlasy a když přijde do pokojíčku, vezme Sophii z postýlky do náruče a pohoupe ji+ copak tě vzbudilo, co? +pousměje se+ Má teďka dost krušný noci, myslím, že jí roste zub. +koukne na byrona, když přijde+ tady dole. +ukáže mu trochu oteklou dáseň+ včera jsme spaly asi dvě hodiny. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2016 00:27

+doplachtí tam chviličku po ní a hned se začne na Sophii uculovat+ Zub?! +vykulí oči, jako by by to byl objev století, což taky je+ Jí roste zub! Páni! Není to brzo? Ona je určitě geniální!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2016 00:30

to je jenom první, na to není brzo. +uculí se+ Ale geniální určitě je, to joo. +pohoupe ji na ruce+ neplakej, koťátko... +pochoduje tam s ní, aby zase usnula+ než jí narostou všechny zuby, budu mít ruce až k zemi. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2016 00:31

Je nejlepší. +řekne přesvědčeně a kouká na ni tak okouzleně, no prostě jako pyšnej zaujatej otec+ Jo? A pujč mi ji pochovat, já chci mít taky ruce až k zemi! +natáhne se k ní+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London