Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 20 čer 2016 01:18

Teda jako ne že bysme předtím nebyli, spolu jsme byli taky kompletní. +pousměje se a dívá se ve tmě na jeho prsty na svojí kůži, schová si ruku do tý jeho, a líbí se jí to, jak je větší+ jo, takhle to je super. +přikývne a pěkně ho políbí+ Až to přijde, tak to poznáme. +usměje se mu do rtů+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 čer 2016 01:31

Že chceme Sophii sme taky poznali samy od sebe, no ne? +usměje se na ni a tulí se k ní a dává jí pusu do vlasů
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 čer 2016 01:35

No, to mi začaly zvonit biologický hodiny, a otravovala jsem tě tak dlouho, až tě to úplně otrávilo. +směje se tiše, aby ji nevzbudili+ Nelituješ toho, že ne? +koukne na něj a usměje se, tak pěkně+ No ale myslím, že by bylo fajn aby aspoň uměla sama chodit, než budu zase těhotná. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 čer 2016 01:41

Jo tak to je jasný. +přikývne s úculem+ A kdy se tak děti učej chodit? Nevíš? +usměje se na ni tázavě+ Já toho náhodou vůbec nelituju. +zavrtí hlavou a myslí to naprosto vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 čer 2016 01:45

No, to je různý, některý třeba v deseti měsících, některý ve čtrnácti... nějak okolo roku. +zamyslí se+ Prostě abych ji nemusela nosit s břichem. +pousměje se+ Chtěla bych si ji užít, dokud je maličká. +uculí se na něj+ To je dobře. +vtiskne mu pusu, a je moc ráda+ Já mám děsnou kliku, že tě mám.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 čer 2016 01:50

No tak tak brzo druhý mimino určitě mít nebudeme, to je moc brzo. +usměje se na ni+ Já jsem moc rád, že mě máš, protože pak tě mám taky, že jo. +uculuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 čer 2016 20:03

to jsem ráda. +uculí se na něj, dá mu pusu, a pak se o něj trochu opře a ještě se mu zahihňá do hrudi, když si Sophie pšoukne ze spaní. A pomalu tak u něj usne a spí dobrou půlku noci, než se malá znova probudí, ale protože ji má u sebe, jen si ji posune k prsu a zase spí dál až do rána+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 08 zář 2016 01:50

to je mi fuk. +usměje se, a sotva se přemístí domů, sundá ze sebe oblečení a nechá ho na zemi, a jde do koupelny, podívat se na sebe do zrcadla. zlehka přejede prsty po těch škrábancích a kousancích a rankách, podívá se přes rameno na záda, a je jí dobře a klidně a smířeně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 zář 2016 01:58

+natáhne se na posteli a shodí ze sebe oblečení a pošle ho rovnou na zem a kouká na ni otevřenejma dveřma+ Nebolí tě to? +zeptá se jí, taky je pěkně zřízenej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 zář 2016 02:01

bolí. +přikývne a koukne na něj přes zrcadlo+ to je dobře. +pousměje se, prostě má dojem, že je to tak správný+ pak se otočí, přijde k němu a zastaví se v těch dveřích, pořád nahá+ pořád se chceš odstěhovat? +zeptá se věcně, ale je v ní malá dušička+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London