Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Victoria » 27 čer 2016 01:04

jo... +zasténá, a políbí ho na rty, stejně pomalu a vášnivě, jako se na něm hýbe+ to pro tebe. +zašeptá mu do rtů, trochu se prohne v zádech, a začne se na něm nadzvedávat, rozkoš jí koluje v žilách a nutí její boky zrychlovat, brát si ho vášnívějc, líbat ho dychtivějc, smíchat svůj pot s tím jeho a pak už jen vzdychá někam do jeho kůže, a řítí se na vrchol+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 čer 2016 01:08

Jo... jo... +vzdychá a střídavě ji líbá na rty a na prsa, podle toho, jak se mu to namane a obojí je úplně super a taky se blíží k orgasmu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 čer 2016 01:13

+nastaví mu občas to a občas to, s každým pohybem zvyšuje jejich vzrušení, rozpouští se v něm, až všechno ztratí obrysy a rozkoš jí vybuchne z podbříšku do celýho těla, prudce ho v sobě sevře a vykřikne mu do ramene, trochu ho přitom kousne, a orgasmus ji odstřelí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 čer 2016 01:15

+sténá, protože je to úplně boží a už dlouho si to představoval, i když tohle je ještě lepší, než v té představě. A chviličku po ní spadne do orgasmu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 čer 2016 01:19

+ještě se na něm hýbe, aby si to taky užil až do konce, a teprve pak zastaví, prudce mu oddychuje do ramene, a se zavřenýma očima to u něj rozdýchává+ počkej ještě chvilku takhle... prosím. +pošeptá mu tiše, a jen se o něj opře, omotá kolem něj paže a jemně se dotýká jeho kůže, hladí ho a voní si k němu, a je jí nejlíp+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 čer 2016 01:25

+s úsměvem si jí položí hlavu na prsa a je blaženej+ Klidně takhle počkám i dva dny, kočko. +usměje se jí do kůže a vtiskne jí tam několik polibků+ Ty ... já tě miluju. +odfoukne si+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 čer 2016 01:28

+pousměje se a ještě ho cítí v sobě, vplete mu prsty do vlasů a jemně ho tam hladí, schová do nich nos a pusu a drží ho tak u sebe+ stačí jen chvilku. +uculí se blaženě+ jo? +usměje se měkce+ Já tě taky miluju. +pošeptá mu+ nějak asi pořád víc. +zazubí se+ Už tě nikam nepustím, je mi bez tebe smutno. +sklouzne mu rukama po ramenou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 čer 2016 01:33

Nooo já nejsem vůbec proti tomu být pořád s tebou. +usměje se na ni+ Můžeme to příště nějak vymyslet, že bych tě vzal s sebou. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 čer 2016 01:35

se sophií by to bylo náročný. +pousměje se+ já nechci bejt stíhačka, a nejzdíš pryč tak často a na dlouho. A navíc tě pak moc ráda vítám. +uculí se, ještě ho políbí, a pak z něj sklouzne a přilehne si k němu na deku+ a o to víc se na tebe těším. +vtiskne mu pusu na hruď+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 čer 2016 01:40

To nevadí přece, Jeefes by nám pomohl, a já bych ti taky pomohl. +usměje se na ni+ Já vííím, já se taky rád vítám, ale moc rád bych byl s tebou. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house