Wife Swap - Season 1: Victoria

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Wife Swap - Season 1: Victoria

Příspěvekod Amon » 02 črc 2016 12:55

No já se teda mám... +zamrmle a nalije si do kelímku coca-colu+ Dřímal? +povytáhne obočí+ To je dobrý...+odmávne ten drink+ Až později... To je požadovanej efekt... +aby vypadali všichni stejně+ Pracovitý....jak kdy... +vidí jednoho se flákat, tak mu pošle neverbálně napomenutí, ať Smrtijed nadskočí jako by dostal elektrošok a rychle začne makat+ Nesnaž se, u mě jim to nevyžehlíš! To máš marný! +přivlastní si zatím tác s chlebíčkama+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 02 črc 2016 23:57

No Kejchala bych barmanem udělat nemohla, to by bylo nehygienický. +uculí se+ Ale jde mu to, je kreativní! Měla jsem něco s ginem... +přimhouří oči+ No ale jak na ně pak voláš? číslama? +zajímá se+ vejš ten roh! všechno vidím. +upozorní tamty dva+ tak musím je trochu pochválit. +uculí se+ už budeme začínat! +kouká jak se tam trousí lidi pomalu, tak pustí hudbu, nějakej klasickej rock, aby ji hned ze začátku neroznesli na kopytech+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 04 črc 2016 22:03

To...by fakt bylo...+souhlasí s lehne zhnuseným výrazem+ Něco? +protáhne+ a něco víc? +když vidí jak tam lítá jak fretka+ Ne, normálně ménama. Já je poznám... To máš jak si každá rasa o té jiné myslí, že sou všichni stejní...
Směle do toho...+nacpe si do puse chlebíček a sedne si do stínu, aby ji neomezoval v rozletu+ Vůbec se neostýchej...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2016 01:34

noo, jsme si možná dali... takový brko, úplně malý. +přimhouří vesele oči+ to je těma hábitama, kdyby jim bylo vidět do obličeje, tak je taky poznám! +uculí se a nechá mu tam přinýst něco k pití, ještě to oběhne dokola, jestli je všude dostatek jídla, pití, veselejch pilulek a případně kondomů, jen tak pro jistotu, vmísí se do davu a začne se tam s někým vybavovat a když se trochu lízne tak zařne potrsávat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 09 črc 2016 15:09

Jasně...+zakroutí hlavou+ Úplně malinkatý... Když nosijou masky, tak jim stejně nevidíš do obličeje... Já myslel, že to bude organizovaná taneční lekce. +podiví se, že už Smrtijedi nenacvičujou a nechá si tam průběžně donášet+ Vidím, žes myslela na všechno...+prohlásí jak vidí ty zásoby...všeho :D - a od trsání se drží v uctivé vzdálenosti. Mladí smrtijedi si nechají říct a nalepí se na ni na parketu, vážnější osazenstvo sedí a tiše trpí, že tam musí být+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 10 črc 2016 16:18

takhle malý! +ukáže mu prstama+ no, to jo. +přikyvuje+ ale až se trochu líznou, aby neremcali. +uchichtne se, potrsává tam s ostatníma a pravidelně navštěvuje bar, aby doplnila síly. Za chvílu se vyšplhá na stůl, teda spíš si tam nechá pomoct a zamává na ně+ ahoooj! +zvedne skleničku a dokonce ani nikoho nepoleje+ Tak co dobrý, dobrý? +zazubí se vesele+ Jsem slyšela, že prej neumíte makarenu! +vykulí na ně oči+ No a samozřejmě nemůžu odjet tady z toho hradu a nechat to tak, že jo! tak šup, seřadit do řad. +zamává rukama, luskne prsty na hifi sestavu a pustí správnou písničku+ Je to děsně jednoduchý, jo, hele. Ruku dopředu, a druhou, dlaň nahoru-dva, rameno-dva, za hla-vu, na bok-křížem, zadek-zadek, tadada, hop! +poskočí+ tak šup, šup. +zazubí se a poklepe nožkou o stůl+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 14 črc 2016 21:23

Vám ženským se s mírama nedá věřit! +bere její upřesnění na lehkou váhu+ To teda nevím, kolik toho do nich budeš muset nalít! +jak se tam Vici sápá na stůl, tak ustoupí do ještě uctivější vzdálenosti+ no nazdar... +Smrtijedi se prvně tvářijou lehce neochotně, ale když pár z nich nadskočí a vykřikne bolestí a vyhledá Amonův pohled, tak všichni nastoupijou a s mručením, vrčením a připomínkama - ale jen tichýma! - teda dělají co po nich Vici chce. Ale moc jim to teda nejde, takže se občas náhodně kopnou, bodnou kolegu do oka, podrazijou mu nohy, nebo někdo dostane facku - prostě nejsou moc pohybově nadaní, natož synchronizovaně. V jedné chvíli to dojde tak daleko, že se dva začnou mlátit, pak se přidá další a další, až se celej sál kolem Vici bije hlava nehlava. Skleničky lítají, flašky se rozbíjijou o hlavy a není vyjímkou ani rozlámání židle o kolegu.+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 16 črc 2016 21:52

No já mám pocit, že chlapi na tom nejsou o moc líp, jedině chlap dokáže z dvanácti cenťáků vybájit dvacet. +zazubí se vesele, předvádí velice nadšeně, takže si Amonovejch netradičních donucovacích prostředků ani nevšimne a mručení bere jako pozitivní reakci+ No... tak snažíte se... +pochválí je aspoň za účast :D + Proč Amon radši nevede akvabely? +povzdychne si+ S těma bych dovedla věci... hej vy dva! od sebe! tohle je vážná lekce... hej! vyndej mu ty prsty z nosu! +dupne do stolu, no to už se všichni řežou, kdosi jí plivne pod nohy pár zubů, tak se rozhodne stáhnout doprostřed stolu a zůstat nahoře, kde je to o něco bezpečnější, aby taky nedostala po tlamě+ Chlapi. +povzdychne si rezignovaně, vytáhne hůlku, a vystřelí pár jisker, jestli je to nedonutí se třeba přestat prát, no eventuelně si zapálí cigárko a soudcuje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 19 črc 2016 21:47

+Ušklíbne se+ Naštěstí nepatřím k těm, co by tohle měli zapotřebí, takže poznám jak deset, tak dvacet centimetrů docela přesně. +popíjí a pobaveně sleduje Vicin optimismus - nepřestává ho uchvacovat její potiviní náhled na svět.
Smrtijedům jsou nějaký jiskry opravdu spíš ukradený, navíc v tom co tam probíhá by se ztratila i menší napalmová bomba, natož jiskry.
Amon se tváří o poznání veseleji, dolije si a chůzí, kdy vždycky jen mávne rukou a smrtijedi válející se mu v cestě odlítnou opodál, pomalu dojde k Vici a sedne si k ní na stůl.+ Tomu říkám pořádnej nářez. +zacukají mu koutky a podá jí drink+ Ale...šlo jim to líp, než sem čekal...+uzná+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 23 črc 2016 20:01

to jsem fakt ráda, že to vím. +zasměje se, a pak si s povzdechem sedne vedle Amona na stůl a říká si, že to vypadá docela impozantně, když se před ním dav rozestupuje+ Takhle u vás párty končej často jo. +uculí se+ Já jsem zas čekala že dostanu víc po hubě, od nich nebo od tebe. +zasměje se+ Dík. +za ten drink, brčkem si ucucne+ Nemůžou si nějak ublížit? +poznamená trochu vyděšeně, když tam začnou lítat i židle+ Teda pár hospodskejch rvaček jsem se už účastnila, ale tohle je docela mazec. +uculí se na něj+ Dáš si brko? ještě mi zbylo jedno z domova... +vytáhne z krabičky od cigaret pěkně smotnutý a odpálí jim ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord