Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Byron » 26 srp 2014 19:25

To není vůbec pravda! +oponuje jí+ Slušný lidi jsou už vzhůru a v práci. +rozesměje se, až se z toho rozškytá a pokouší se jít sám, ale spíš jí zavazí+ Já budu spát tady! +stočí se do kolečka pod křeslem+ Je to místo dobrý jako každý jiný. +natřese si pod hlavou koberec+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2014 19:36

No, to je fakt. +zazubí se, a nějak donutí Jesse vylízt do schodů a složí ho u něj v pokoji, sundá mu boty, a usoudí že to stačí, jen mu nechá na stolku vodu a prášek, když je teda rodina, a pak se vrátí pro Byrona+ no tak jo, spi tady jestli chceš. Já se teda vrátím do postele, svlíknu se, a budu tam spá úplně nahatá úplně sama. +poplácá ho po rameni+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2014 19:42

+Jes se dá odhodlaně na výstup do schodů a komentuje to, jako by kdyby lezl na Everest, včetně záchytnejch táborů. +zezhora ještě zamává Byronovi a pak se zhroutí do postele+ Sože? +zvedne k ní oči+ Nahatá? +trochu ho to vzburcuje a sedne si a zakomíhá se ve vzduchu+ Ale já tě musím hlídat, když budeš nahatá! +zvedne se, rozejde se a vrazí do stěny vedle schodiště, nevraživě se na zeď podívá a začne namáhavou cestu do schodů+ Já tě musím pohlídat. +vyráží ze sebe a trmácí se do schodů a prakticky visí na zábradlí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2016 20:15

+asi za hodinu se objeví v obýváku, Vicky podpírá Angie, která je pěkně dobitá, ale spíš hlavně ubrečená a psychick úplně vyčerpaná. Sama má teda taky celkem solidního monokla a z nosu a z kouzku pusy jí teče krev, stejně jako z nějaký rány kdesi ve vlasech, která není zvenku vidět. Kape jí ovšem trochu do očí, takže ji furt vymrkává a popotahuje+ to bude dobrý, už je to dobrý. +posadí angie do křesla opatrně+ Už je to pryč. +slíbí jí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2016 20:21

+hraje si tam se Sophií, asi na hvězdný války, když se tam ty dvě objeví, tak se úplně vyěsí+ Vici! Angie! Co se stalo! +dá honem malou Jeefesovi, aby se o ni postaral a jde zkoumat rozsah zranění a hned dovalí lékárničku a otírá Vici krev cellej vyděčenej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2016 20:24

to nic není. +usměje se na něj a zamrká+ ten hajzlík mě překvapil zezadu. +otře si nos do rukávu+
švihnul s tebou o zeď. +vzlykne Angie obviňujícně+ mně je to tak líto! +koukne na ně oba+
ále, sklapni. ty za to nemůžeš, jasný? +zamračí se na ni+ Jasný?? +vztyčí prst, a chmuří se dokud Angie nepřikývne a nesklopí oči+ v koupelně je pár lektvarů, a mast na modřiny. +poprosí Byrona+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2016 20:25

+stejně jí pořád otírá tu krev a kouká na ni trochu vylekaně a vyjukaně+ To je děsný. Měli by ho zavřít. +vydechne, koukne na Vici a přikývne a donese ty lektvary a mast a podá jim je, protože on neví, co s tím+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2016 20:28

já půjdu s tebou. +pousměje se a jde s Byronem do koupelny, a když vyjdou z obýváku, přestane se tvářit statečně a v pohodě kvůli Angie, opře se rukama o kolena a roztřeseně vydechne+ panebože. +zamumlá+ chvilku sem si fakt myslela že nás obě zabije, takhle nasranýho chlapa jsem... no. +odmlčí se, a na chvilku zavře oči, protože se jí dělá mdlo+ obejmeš mě prosím tě? +odkašle si potom+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2016 20:30

+však taky hned jak vyjdou z obyváku, tak ji obejme a přitiskne k sobě+ Vici, to je strašný. Co se stalo.... Kdybych to věděl, tak bych tě nepustil. +hladí ji po zádech, ale opatrně, kdyby tam měla nějaký modřiny+ Vici... +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2016 20:32

+trochu se třese, když ji obejme, a schová se u něj přede všema, dokud se trochu neuklidní+ nic mi není, fakt. hlava mě nebolí, otřes mozku asi nemám. +usměje se mu do kůže na krku už klidnějc a drží ho+ no, já jsem to podcenila. myslela jsem si, že ho trochu postraším jiskrama a on zdrhne. +ušklíbne se+ ale nestihla jsem vůbec nic. +obejme ho pevnějc+ to je dobrý, fakt. +vydechne zhluboka+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house