Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Angela » 21 črc 2016 21:02

Ale to nejde. +zaprotestuje+ Už takhle pro mě děláš dost, nechci vás tu otravovat. +zavrtí hlavou+ A... nechci aby mě takhle viděl Christian. +zrudne trochu+
Angela

Příspěvekod Byron » 21 črc 2016 21:06

Jasne ze pujdu kocko. +usmeje se na ni a jde s ni do obyvaku k angie a poda ji vlhkej rucnik aby se mohla utrit+ Tak ja Chrise zabavim nez se z toho dostanes. +Zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2016 21:11

+posadí se k ní na opěrku křesla a ošetří jí krvácející rány, zastaví krev kouzlem a namaže jí modřiny vrstvou masti+ Není nic horšího než když je zklamanej, co. +pousměje se a trochu jí prohrábne vlasy+ Jasně že tu zůstaneš, dyť seš naše rodina. +zavrtí hlavou+ jestli chceš, můžeš vypomáhat v čajovně, nebo třeba občas pohlídat Sophii. +usměje se mnohoznačně+ Jak jste to zvládli vůbec? +otočí se na Byrona+ nepustím tě dokud se nedáš do kupy. +pousměje se na ni+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2016 21:16

Sophie byla hodna. To je jasny. + usmeje se na Vici+ Pomalu jsme.prisli z plaze domu a najedli sme se. Pak sme se namazali kremem aby nebyla spalena a ja taky ne a hrali sme si na princeznu leiu a r2 d2 kdyz ste se sem premistili.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2016 21:19

Dík. +usměje se, a dá mu pořádnou pusu+ to je děsně super, že se o ni zvládneš postarat. +obejme ho jednou rukou kolem pasu a trochu se k němu přitulí+ jo, a kdo byl leia? +zahýbe obočím vesele+ chceš si jít lehnout? +koukne na Angie+ potřebuješ se trochu vyspat... jeefesi? +zavolá+ usteleš Angie v pokoji pro hosty? +poprosí ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2016 21:22

No jasne ze dokazu. Ty me desne podcenujes kocko. + koukne na ni ze je to teda desnyyyy a strasnyyyy+ no Sophie byla leia ze jo y ja ji schovaval pred stormtrooperama.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2016 21:26

to já nikdy. +uculí se na něj a dá mu pusu+ jseš boží, abys věděl. +pošeptá mu nenápadně do ucha+ jo? je to tak? +pošimrá Sophii na břiše+ Nekecá ten tvůj táta? +uculuje se, a pak ji položí do lehátka+ tak pojď, já ti ukážu pokoj. +usměje se na Angie a zvedne se+ Hned budu dole. +slíbí Byronovi+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Angela » 21 črc 2016 21:27

Ty seš celá mateřská, člověče. +uculí se Angie trochu a jde s ní nahoru do pokoje pro hosty+ Mohla bys... tu počkat než usnu? +koukne na ni prosebně, svlíkne si oblečení od krve a navleče si půjčený triko+ Jenom chvilku. +poprosí+
No jasně, zapluj. +uculí se na ni vicky, přikryje ji až po bradu, a pak si přilehne+ spi, ty pako. nikdo ti neublíží. +pousměje se, a trochu ji obejme+
Angela

Příspěvekod Byron » 21 črc 2016 21:33

Tatka nikdy nelze ze ne princezno. +Uculi se na Sophiia polechta ji trosku na brise a sedne si tam k ni+ Jasny holky v pohode. Ja tu pockam.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2016 21:35

+trochu ji hladí po vlasech, a jen tam s ní je a plácá veselý kraviny, dokud Angie nezačne pravidelně oddychovat, pak ji pěkně přikryje a tiše vyklouzne z pokoje a vrátí se k byronovi dolů+ už spí. +usměje se a vezme si sophii do náruče+ já nevim, co mám dělat. +koukne na něj trochu nejistě
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house