Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Byron » 21 črc 2016 21:43

+Sedne si s ni na gauc a obejme ji kolem ramen+ To se vyresi uvidis. + pousmeje se+ Ted by sis mela taky odpocinout. Nemas hlad kocko? Neco bych ti donesl.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2016 21:47

doufám. fakt ti to nevadí? +usměje se na něj vděčně, a houpe Sophii, dokud taky neusne. pak ji položí do košíku vedle a přitulí se k Byronovi+ nee, nemám na nic chuť. nechod nikam, jo? prosím. +usměje se, opře se o něj a jen tak u něj je+ jsem fakt hrozně vděčná, že tě mám. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2016 21:51

Ja jsem taky moc rad ze te mam kocko. +Usmeje se na ni a prituli ji k spbe a obejme ji aby na ni nikdo nemohl+ Ja te budi chranit pred celym svetem kdyby ti chteli neco udelat. +Poselta ji dp vlasu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2016 21:56

já vím, že jo. +pousměje se a schová se u něj, aspoň na chvilku, pak se usměje, a hezky ho políbí+ Jak se vůbec mají všichni? Majk, a Jess a Wenai? Dlouho jsme nikde nebyli. +uculí se trochu, a voní si někam k jeho krku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2016 22:36

+Usmeje se ji do vlasu a voni si k nim+ Myslim ze dobre. S Majkovou mamou je to ted o neco lepsi. O Jessovi jsem dyl neslysel no. Nekdy mu zavolam. Zato Wenai volala a myslim ze je snestastne zamilovana. Zase. +Uculi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2016 22:43

to je fajn. +usměje se+ chtěla bych mu nějak pomoct, nemůžu je furt zásobovat zmraženým jídlem. +uculí se+ Brácha říkal, že Alex je teď sama, tak asi spolu nezůstali. +podotkne a trochu ho hladí prsty na předloktí a na stehně+ Jo? A můžem jí s tím nějak pomoct? Tenkrát nám to šlo. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 črc 2016 20:55

Majk říká, že mu to moc chutná, že vaříš báječně. +zasměje se+ Oni na tom nejsou tak špatně. Říkal, že s jeho mámou je to teď dobrý a občas jim chodí pomáhat ošetřovatelka. Jak jsme rozjeli tu hru, tak na to má peníze. +uaměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 črc 2016 20:59

no, ale on jinak jí pizzu a špagety s kečupem, že jo. +zasměje se+ tak jo. to jsem ráda. +usměje se a dá mu pusu+ já jsem myslela wenai jestli můžem pomoct. +uculí se+ nechce taky přijet k nám? udělali bysme mini párty. +uculí se a zívne, pač už je pozdě+ já asi zamířím do postele.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 črc 2016 21:00

No jo Wenai, jenže ona mi ani za boha nechtěla říct, o koho jde, do koho je zabouchlá. To bysme z ní museli nějak dostat. +zachichotá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 črc 2016 21:03

tak ji vezmem někdy na pivo a vytáhnem to z ní. +zazubí se a dá mu pusu+ my jdem nahoru, jo, tak pak přijď, až budeš chtít. +usměje se, dá mu pusu a odebere se do ložnice. Sophii spící v košíku položí na křeslo, rychle se umeje a vleze si pod peřinu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house