od Victoria » 16 srp 2016 13:02
No ale do divadla můžem jít stejně! Balet sice neumim, ale ráda na něj koukám. +zazubí se+ Já nevím, jestli jsem hodná. +pokrčí rameny+ Kdyby chtěl někdo ublížit mojí rodině nebo tak, tak... +nakrčí trochu rty+ Já si to pamatuju, bylo to... nožem. +zamumlá, a vypadá, že je jí trochu špatně+ Není to moje přirozenost, teda aspoň doufám, ale je fakt, že to byl naprostej instinkt. vůbec jsem o tom nepřemýšlela. +pousměje se a opře se mu hlavou o rameno+ Nejvíc? +svraští obočí a chvilku mlčí a přemejšlí, ale vlastně je to jednoduchá odpověď+ Že umřel kvůli mě, že skončil život. Pak jsem si ho... proklepla, on měl rodinu. Malý dítě, dva psy a manželku. +uchichtne se trochu vejš než obvykle a podvědomě si na prstě otáčí snubákem, chviličku je ticho, a pak to vyklopí všechno najednou+ Nejvíc mi vadí, že to bylo zbytečný. Byli jsme... Jade a já, teda jako můj ex, měli jsme spolu jít k němu domů pro nějaký papíry. Já jsem s ním nikdy na žádný opravdový akce nechodila, a on mi slíbil, že tam nikdo nebude, jen si vezmem, co potřebujem. Jenže ten chlap tam byl, a... +zajíkne se trochu+ šel po Jadeovi s pistolí, Jade o něm nevěděl, a já vím, jak to vypadá, když někdo odjistí pojistku, no prostě... nechtěla jsem mít u sebe zbraň, měla jsem jen nůž, nevím, proč jsem nezareagovala kouzlem. +zavrtí hlavou+ Prej to byla dobrá ráno, na to, že to s nožem tak moc neumím. Pak jsem mu... chtěla jsem mu pomoct, ale on mi to nedovolil, dívali jsme se, dokud... +hlas se jí někam vytratí a olízne si rty+ No, pak jsem zjistila, že o tom celou dobu věděl. Můj ex. +vyhne se jeho jménu, ale stejně to říká tak hořce+ že tam ten chlap bude. že se k němu blíží. jsem pitomá, dyť je to kouzelník, nikdy mu nic nehrozilo, kor od mudly s pistolí. +sklopí oči+ prostě... věděl, jaký mám principy, a chtěl zjistit, jestli bych kvůli němu zabila. +pokrčí rameny+ no, a to mi vadí nejvíc. +oklopí do sebe svoje pití naráz, jako by to chtěla spláchnout+ nikomu sem to nikdy neřekla, jenom Byronovi. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.