+eventuelně poběží, zatím si užíváme tu fázi kdy ještě neleze
+ To je krása, děkujem moc. +culí se nad dárky, plyšáka přejede dezinfekčním kouzlem a hned ho malé půjčí na hraní, a ta ho nadšeně nacpe do pusy jak nejvíc to jde+ Já jsem teď vůbec nestíhala nic sledovat. +přizná se+ Pání, Čína! +vykulí oči+ Tam musí být nádherně. A co v Austrálii, je to ta podle vašich představ? +zajímá se+ To jsem moc ráda, že jste si našly čas. +usměje se na Vanessu+ Ty hrozně pracuješ, musíš trochu zvolnit. +napomene ji v žertu a culí se+
Jo, ona je opravdu zlatá. Když pláče, většinou to má nějakej důvod, kterej můžu odstranit, něco se jí nelíbí. A když to napravím, je zase v klidu. +uculí se+ Jasně, někdy je to dost náročné, ale jsme na to dva a máme Jeefese. A když potřebujeme všichni tři na chvilku oraz, chodí ji občas hlídat Beccy dcera Payne. +vysvětluje+ Zatím si fakt nemůžu stěžovat, i když zuby nejsou moje oblíbená věc. +směje se+ Je děsně společenská, kdyby uměla chodit, odejde mi s prvním člověkem, co se na ni usměje. +uculí se, a taky že jo, jakmile se Sophie rozkouká, zaujatě si je prohlíží a pak se na ně zaculí dásněma s jedním zubem+
Myslíš? +uculí se na Vanessu+ Možná trochu, ale oči má úplně jako byron. +položí Sophii k nim na deku, aby mohla mordovat plyšáka a dobře na ně viděla+