Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 09 úno 2013 20:20

+akčne krájí koblihy a pomáhá jí to na ně patlat, broskve a marmeládu a šlechačku+ Co to je glykemickej šok? +zeptá se, ale na odpověď nečeká a ukousne si pořádnej kus jedné koblihy+ Jestli to znamená, že jsou boží až mě z nich bolí zuby, tak je to ono. +zahuhňá s plnou pusou a uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 úno 2013 20:30

To znamená, že jsou tak strašně sladký, až ti to zalepuje žíly. +rozesměje se, jak mu nad horním rtem zůstane knír z moučkovýho cukru+ Tak ukaž. +taky si jednu vezme a ukousne si pořádný sousto+ Ježiši. +oklepe se se smíchem+ Je to sladký jak cumel. +hihňá se, ale kousne si znova+ Asi tak moje měsíční dávka cukru.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2013 12:01

Děsný, co? +zasměje se, ale ukousne si znova+ Ah! Urgh... +dělá ksichty+ Já končím! Končím, tohle fakt nedávám, musím to něčím zapít... kafem! +udělá si kafe tak, že vezme sklenici, kde je kafe, oddělá dvě lžičky do hrnečku a zbytek v té sklince zalije horkou vodou a napije se+ Ugh... už je to lepší. +oddechne si+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2013 12:48

Naprosto strašný. +souhlasí, odloží to a jde olíznout citrón+ Tak abych udělala vajíčka, což? +uculí se+ Ty ti k tomu instantnímu infarktu pěkně půjdou. +jde se podívat do lednice, co tam mají pěknýho, a cestou ty jejich výtvory svěří koši+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2013 13:00

Vajíčka jsou fajn? +přikývne mezi lokama kafe+ Uf... to stálo za to. Teď už jenom cigáro a infarkt. +sedne si na linku a sleduje ji+ Kdy nás tvůj drazemilovaný bratr poctí svým příchodem? Abych byl v obraze...
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2013 14:09

Jak to máš rád? +vybere pár vajec z ledničky+ Natvrdo, naměkko, volský oko nebo míchaný? +pohladí ho po stehně, když jde okolo a dá opéct tousty a slaninu+ Ani nevím. Rozhodně nechutně brzo. +protočí oči+ Ve čtvrtek má ten soud, tak asi potom. +zapne rádio, aby jim taky po ránu něco hrálo+ Plánuješ uvítací večírek? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2013 14:57

+sleduje ji s mírným úsměvem, rád se na ni tak dívá+ Nee, plánuju něco jinýho, ještě než přijde. +seskočí z linky a obejme ji kolem pasu, takže ji zastaví v jejím pochodování, otočí ji k sobě+ Musíme toho ještě hodně stihnout. +uculí se a políbí ji, jeho ruce vyjedou z jejího pasu výš, po zádech, hladí její tělo, jako by si ho vychutnávaly+ Jsi moc krásná. +zašeptá jí do ucha+ A já tě miluju, jahodo.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2013 16:10

+hmká si s Velvet Underground a chystá si tam pánve+ Počkej, spálím ti snídani. +uculí se a pleskne ho po ruce, když ji chytne kolem pasu, ale opětuje mu polibek a hladí ho dlaněma po pažích+ Páni. Za co to bylo? +usměje se trochu zaskočeně, opře se mu dlaněma o hrudník a poněkud zamilovaně se na něj culí+ Hm, to mi můžeš klidně říkat každý ráno. +zazubí na něj rozzářeně+ Taky tě miluju. +pohladí ho lehce po tváři+ A už tě nikdy nepustím. +obejme ho pevně, uculí se a něžně ho políbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2013 18:42

To neva, tak si uděláme další. +drží ji v náručí a usmívá se, jak on to umí+ To je dobře, já nechci, aby jsi mě ještě někdy pustila. +zašeptá jí do ucha a jazykem sjede po krku dolů, až ke klíční kosti, než jí zase začne líbat a rukama bloudit po těle, vyhrne jí triko, aby se dostal na kůži a jemně ji hladí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2013 19:19

+když tam ta pálící se snídaně začne smrdět, natáhne ruku a kouzlem vypne plamen, pevně ho k sobě přitiskne a otře se jemně tváří o tu jeho+ Už pěkně pícháš. +uculí se a konečky prstů ho pohladí po rašících vousech+ Ale to nevadí, strniště je sexy. +zazubí se na něj a opětuje mu polibky, až se jí z něj zatočí hlava a musí se opřít o linku, rukama ho hladí po zádech, až dolů k pasu a prsty mu zajede pod lem trička, na horkou kůži+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house