Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 02 zář 2016 01:00

Jupííí. +natáhne si gatě a trenky, aby nedoznal újmy na citlivých partiích a hnedka se dá do smažení slaniny a tváří se u toho jak profesionál, dokud ho neobejme zezadu, to se začne culit+ Jo, já vím. A je to boží. +pousměje se+ Já tě taky miluju.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 zář 2016 01:07

ty jseš boží. +uculí se, vtiskne mu pusu mezi lopatky a jde mu opéct ty burgery+ Sophie brzo dostane svoje první opravdický jídlo. +usměje se+ asi to bude dýně, nebo mrkev. roste jak z vody. +pousměje se a vyndá talíře a hranolky+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 zář 2016 01:09

Dýně nebo mrkev? +koukne na ni a nakrčí nos+ To není ani jídlo, dyť v tom není slanina. +zatváří se trochu pochybovačně+ Ale mohl bych jí ji tam rozmixovat!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 zář 2016 01:20

Já někdy nepoznám, jestli si děláš srandu nebo ne. +uculí se+ Ale fakt, nesmíš jí dát nic jinýho než tu zeleninu a ovoce co jí rozmixujem. Ona má ještě malý zažívání. +pousměje se+ ani ochutnat. +polechtá ho trochu na žebrech+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 zář 2016 01:23

+děsně moc tragicky si povzdechne+ Tak jo, kočko, slavnostně přísahám, že jí nebudu dávat nic jinýho než ovoce a zeleninu, co jí připravíme, tak! +zvedne dva prsty, olízne je a sáhne si s nima na pupík+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 zář 2016 01:28

Promiň, já vím, že nejseš blbej. +usměje se a obejme ho, aby se nezlobil+ Spoustu věcí si uděláme po svým, ale některý musíme udělat tak jako všichni, správně. abysme jí nějak neublížili. +pousměje se+ nejdřív dostane zeleninu a pak ovoce, a pak třeba i nějaký maso, a za chvilku bude jíst skoro stejně jako my. Slibuju, že až přijde její první slanina, přenechám ti to. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 zář 2016 23:09

To je dobře že to víš. +zasměje se a pokyvuje, páč to chápe+ Jasný, však my to zmáknem, kočko. +pousměje se a dá jí pusu a obejme ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 zář 2016 23:12

Jo, uděláme si to po svým. +usměje se na něj, chvilku ho líbá a pak jim nandá jídlo+ Musíme máknout, ať stihneš ten koncert. +koukne na hodiny a nahází do sebe svůj burger+ já se jenom doběhnu převlíct! +mávne na něj a obleče se přiměřeně punkově, aby mu nedělala ostudu, a taky se přimaluje aby zapadla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 zář 2016 23:19

No jo, ten koncert! +vykulí oči a začne do sebe házet jídlo+ Ne, že by se mi tam chtělo, ale když tam jdeš ty, tak se mi tam hned chce. +zaculí se na ni a namaluje si v koupelně linky a vezme si aspoň čistý triko a to stačí a uculí se na ni+ Vypadáš bombově. +natáhne k ní ruku+ Jdeme?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 zář 2016 23:24

dyť tě to baví, ne? hrát? +uculí se+ já ti budu fandit nejhlasitějc ze všech. +pousměje se, vtiskne mu pusu, a pohladí ho po strništi+ až přijdeme, musím tě oholit. +zazubí se, počká až si vezme kytaru, chytne ho za ruku a přemístí je do uličky hnedka za tím klubem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London