od Vishous » 05 zář 2016 13:50
No jo +odpoví Rhagovi na tu poznámku.+ Neprovokuj blonďáku, nebo tě vynesu ven v zubech, jak jste se sem vůbec dostali? +napadne ho najednou. Než to pustí znovu na chvilku zaváhá a podívá se na Payne.+ Kotě, prosím tě, nemá tu Beccy někde zašitou GG vodku?
Butch: nebo Skotskou? +Přidá se. Je mu hned jasný, co tím Vishous míní, tedy to nějak to děvče zaměstnat.+
Jo, nebo skotskou, a taky bys mohla zavolat Andy, jestli nechce přijít +na chvilku ho napadne i to, že by sem pustil i Deana, ale po poslední zkušenosti co ti dva spolu napáchali, to zamítne. Pak záznam pustí znovu a přidá k tomu tichej komentář.+ Ráno odjela odtud z bytu, do guns je to asi půl hodiny, jak mi řekla Payne, měla se ozvat, protože jsem viděl.... +na chvilku se odmlčí a nejradějc by neviděl sebe.+ Ta jsem se naboural do systému a našel tohle. Tady ten +ukáže na obrazovku,+ je mísní šéf bezduchých a říkám vám, že to, co tomu šmejdovi udělám, nechcete vidět. +Pak hlasem ještě trochu klesne, že je to spíš jen tichý šum než slova, pro jistotu ještě ve starý řeči.+ Vím kde je, ale hodinu od hodiny je to spojení slabší....+víc k tomu dodávat nemusí, všichni ví, co to znamená. Do západu zbývá asi... +koukne nahoru do stropu+ asi dvě hodiny.
Payne, kotě, který auto si můžem půjčit? do terénu a hlavně rychlý, má tu Rebecca něco takového?
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees