Byt

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Byt

Příspěvekod Beatrix » 13 srp 2016 11:05

(já nad tím přemýšlela a prvně mi to přišlo taky divný, ale teď už si to i představit dovedu! :D )

No jo, vy prý umíte všechno nejlíp. +lach!+ To nevím...lektvary nevařím od té doby, co jsem pár lidí otrávila a lidi vlastnoručně nezabíjím, takže tam nemá moc co kritizovat.
+musí se smát+ Ale králík těžko vidí do oken! A po stromech lézt neumím! No právě! A každej má psa! Kočky se králíků bojijou, to je v pohodě, ale ti psi... +nakrčí nosík, že to je pak nepříjemný+
Naopak, v noci všichni dělají prasárny! +směje se+ M-m, mám netopýry ráda. Jsou troztomilí! A usmívají se!
To byste si měl pořídit elektrickou peřinku, ta je na nohy úžasná! +poradí mu+
Už to tak asi bude...ono krychle se těžko strká do pusy... +konstatuje+
Já neumím drinky, na to máme yohannku. Já dělám jen Remix-vodku a bacardi. +nalije to půl napůl do dvou skleniček - skoro plný a jednu mu podá+ Dohromady je to totiž lepší, než každý zvlášť! +ťukne si s ním+ A na ex! +prohlásí a fakt to vypije jako vodu a pak lehce zasípe+ Kristova hnááátoooo!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 14 srp 2016 21:43

Už to chápu, vy byste chtěla šmírovat lidi při sexu! +kápne na to+ Vy ráda sledujete lidi v intimních situacích? +vzpomene si, jak mu nečekaně vtrhla do koupelny+ To jste mě potěšila. Takže kdyby vám vlítnul dovnitř oknem netopýr, tak byste, předpokládám, neječela strachy +sonduje a jak Bea řekne, že netopýři jsou roztomilí, protože se usmívají, vyloudí na tváři taky jeden netopýří úsměv+
Díky za radu, ale elektrickou peřinu nepotřebuji, nosím do postele teplé ponožky +přizná se bez okolků+ To máte pravdu. Mohla byste taky přijít o zuby.
+přiťukne si s ní a trochu nedůvěřivě pozoruje tu tekutinu ve sklenici a počká, co to s Beou udělá+ Docela dost snesete... nežila jste nějakou dobu v Rusku? +poznamená udiveně, jak to Bea do sebe kopne a pak po jejím vzoru převrátí do sebe obsah své skleničky. Chvilku dobrý, ale pak se rozkašle a bledá tvář mu zčervená, jako by se dusil+ Asi by to bylo lepší... kdyby to bylo... každé zvlášť +zkonstatuje, když konečně popadne dech+ Zlatá skotská +otře si zvlhlé oči+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 15 srp 2016 21:08

+Zaculí se+ Nooo...ale nejen při tom! +směje se+ Ráda lidi sleduju když o tom neví...když se chovají jako by byli sami. Jsou přirození...a je to adrenalin. Neodsuzuju lidi za to co dělají v soukromí, líbí se mi, že se chovají lidsky i když se na veřejnosti tváří jako něco víc.
Vás copak nezajímá, co dělají lidi potají?
Strachy né! +vrtí hlavou+ Ale asi bych se lekla! A pak bych ho udlachmala! Jé! Vy se usmíváte jako netopýýýr! +ukazuje na něho nadšeně+
Já taky! A pak si je sundám až se mi zahřejou nohy, protože ráda spím bosá.
To bych nerada. Mám svoje zuby ráda! +nakrčí čelo+
Ani né! Znám lidi co vydrží mnohem víc. I když...lidi...to by se dalo polemizovat. +esi sou fakt lidi+ Nene, ale byla sem v Rusku! A mám ruský kamarády! Občas se s Antonem ještě scházíme a chlastáme až do rána. +pokýve hlavou+ A to je pak těžkej týden...
Nene, to musí být dohromady, jinak by to nebyl remix! +vytáhne ho na nohy, zesílí hudbu - nějaký disko :D - a začne se tam natřásat na place+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 17 srp 2016 22:33

Vážně? A mne taky sledujete, když o tom nevím? +zadívá se na ni upřeně, zvědav, co mu řekne+ Zatím jsem to k ničemu nepotřeboval +šmírovat lidi v soukromí+ Ale teď, jak jste mi popsala ty výhody, jste mě docela navnadila. Možná takový malý noční let do Alp by nebyl na škodu +ušklíbne se potměšile+ Ale dlachnit se nenechám!
V Rusku! A jak vám pak mám konkurovat! +postěžuje si, on po rusku pít neumí+ Já vám udělám remix podle svého... ze skotské a z whisky +uculí se a pak jen vyjeveně kouká, co se zase děje, jak ho Bea vytáhne na nohy+ Už zase chcete tancovat? Ženská, vy jste opravdu k neutahání +houkne na ni, jak tam není slyšet vlastního slova, ale trochu nemotorně se přidá, protože je to hezký pohled na to, jak se tam Bea natřásá do rytmu, hlavně na ty její vnady+ Jak se na tenhle hluk správně tancuje? +hypnotizuje její výstřih+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 24 srp 2016 21:45

Vás né! +zavrtí hlavou+ Neměla jsem zatím tu možnost...+dodá pak+ Však to ani k ničemu nepotřebujete, ale je to zajímavý. Lepší než reality show! Tam se nikdo nechová přirozeně! +zaculí se+ Vy přiletíte na návštěvu? +nadšeně, ale pak zavrtí hlavou+ Já mám doma závěsy, tam toho moc nenašmírujete.
Musíte trénovat! Navíc máte přece tréning od Smrtijedů, no ne? Až si zatancujem! +ten jeho remix+ To nééé! Já jsem docela utahaná, ale mám radost, že semnou tancujete! Správně? To nevím..prostě jen takhle...+otočí se k němu zády a zavrtí hezky zadkem+ pohybujete různě tělem..+otočí se předem a zatřepe hrudníkem+ a máte z toho radost! pak je to správně! +udělá krok k němu, nalepí se na něho a tancuje víc než hodně nalepená na něho+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 27 srp 2016 00:32

Kdoví? +odpoví záhadně na otázku, jestli přiletí na návštěvu+ Nechte se překvapit.
Já už docela dlouhou dobu nechodím na žádné večírky, jak jste si jistě všimla, takže trénink mi chybí +uzná+ Ale nehodlám s tím zase začínat, to by se mi pak třásla ruka a to není vítané při přesném dávkování ingrediencí.
+jak mu Bea předvádí to vrtění zadkem, přilepí se na ni zezadu, chytne ji za boky a synchronizovaně napodobuje její pohyby, takže se jí hezky otírá klínem o zadeček, což Bea musí neomylně cítit+ Je to vážně lepší, než nějaký valčík +konstatuje a až do konce písničky se tam na ni zezadu tiskne a dělá mu to dobře a doufá, že i jí+ Víte, nakonec jsem celkem rád, že jste zrovna vy moje dočasná manželka +přejede jí dlaněmi po bocích nahoru+ Nevadí vám, když využívám své pozice vašeho manžela? +pohladí ji trochu odvážněji po ňadru+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 04 zář 2016 13:18

Možná bych i pootevřela okno! +směje se+
To musíte napravit! +mávne rukou+ To leda byste chlastal denně první ligu, a to nepočítám, takže o svoje schopnosti strach mít nemusíte.
+uculí se a jak se na ni natiskne, tak mu rukama přejede přes boky+ Vážně? +otočí se k němu a chytne se ho kolem krku+ Mmm...+dělá jak to zvažuje+ né, myslím, že nevadí. Vždycky jsem si myslela, že se vdám za někoho, ke komu budu moct vzhlížet. +prohne se proti němu, upřeně se mu zadívá do očí a zavrní+ ...A ten mě bude ze své pozice zneužívat...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 06 zář 2016 22:23

To byste měla... asi bych nezůstal jen sedět za oknem, když už bych letěl takovou dálku +pozvedne koutek v úsměvu+
+chytne ji kolem pasu a onyxové duhovky ostře zabodává do jejích očí+ No vidíte, a nakonec se vám to splnilo. Sice jenom na deset dní, ale lepší než nikdy +jak předtím říkala, že k němu vzhlíží+ Zneužívat? V jakém směru? +cukne koutkem. Hudba už sice dohrála, Severus se ale pořád pohybuje v rytmu, dlaně tiskne k jejím bokům a smyslně jí s nimi krouží ve vyzývavém tanci, tiskne se klínem na ni a nenápadně ji přitom tlačí před sebou a nutí ji couvat směrem k posteli+ A vy chcete být zneužívaná? +zamručí jí do ucha sametově hlubokým hlasem+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 08 zář 2016 11:18

+Musí se začít smát, když si představí nakvašenýho netopýra za voknem, kdyby mu neotevřela+ Musíte zaklepat dráápkem! +poučí ho+
Je to zvláštní, že mě poslali zrovna sem. Mohl ste dostat nějakou hodnou, milou, poslušnou...a vyfasujete zrovna mě!
V tom nejpříjemnějším směru, samozřejmě! +usmívá se a taky nepřestává tančit a stehnem se mu natiskne na klín+ M-hmmm! +přivře oči jak jí zatrne z jeho hlasu a prohne se, jak jí z toho tělem projede příjemnej pocit+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 10 zář 2016 23:20

S hodnou, milou, poslušnou, bych se unudil k smrti. S vámi je alespoň zábava +ušklíbne se, ale myslí to jako kompliment+
+dotančí s ní až k posteli a když Bea narazí zezadu na pelest, Severus ji zlehka pohodí na postel a Bea se naznak zaboří do prachových peřin. Severus si obkročmo klekne nad ni, rukama uvězní obě její zápěstí, aby se nemohla zvednout a uhranuje ji pohledem svých temných očí+ Nevyplácí se mě provokovat... protože pak ztrácím zábrany +varuje ji a pak se k ní skloní a vášnivě ji políbí, pramen jeho havraních vlasů ji lehce polechtá na krku+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice