Dovolená Gabriela a Syriany

Moderátor: Rebecca Altamirano

Re: Dovolená Gabriela a Syriany

Příspěvekod Syriana Spinnel » 06 zář 2016 11:24

+Nechá to být, není třeba býti malicherná+. Díky pane šéfkuchaři.+ Už se na ty svoje přičmoudlíky nemůže dočkat.+ Páni +vydechne překvapeně, a opravdu je to, jako by smečka přišla k nim.+ úžasná dovolená +uculí se a pustí se do jídla.+ Boe to je dobvy +huhle s plnou pusou, +láduje se jak kdyby měsíc nejedla.+ Tak co, už mi prozradíš kam zítra vyrazíme? +Podá jim z krosny dvě vychlazený piva a místo do svého křesílka se uvelebí na Gabrielovi. Proplete svý prsty s jeho a společně si užívají vlčí koncert.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 06 zář 2016 12:53

+směje se jak huhlá s plnou pusou+ Noo....+protáhne váhavě a tváří se jak kdyby chránil státní tajemství:D+ ...půjdeme..do kopce. Tam. +mávne někam do lesa a zazubí se na ni.+ Nebuď zvědavá, budeš brzo stará a šedivá vlčice. +zatahá ji za pramen vlasů a přitulí ji k sobě+ Myslím, že táboření s čarodějkou se mi moc líbí. +zazubí se, když donese vychlazený piva+ Asi bych už nebyl ani překvapený, kdybys vytáhla televizi. +směje se té představě, jak sedí uprostřed lesa a sledují film:D+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 06 zář 2016 13:42

Ale no tááák +protáhne zklamaně, že z něj zas nic kloudnýho nevypáčila.+ víš o tom, že bych tě mohla mučením přinutit mi to povědět +zubatě se uculí, páč má jasně v paměti, jak mu slíbila ty pouta.+ ale tak já to těch pár hodin ještě vydržím +ustoupí blahosklonně+. No jako televizi... +ušklíbne se.+ Tu néé, ta do lesa nepatří +poučí ho důležitě.+ to by se sem nehodilo, ještě by ses chtěl koukat na fotbal, musela bych tě za to zabít a bylo by po dovolený. +přemítá nahlas. A po delší době mu tam nejspíš usne. Protože je jí hezky a je v absolutním bezpečí.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 06 zář 2016 15:45

Kdepak, ani mučením ze mě nic nedostaneš. +zavrtí rezolutně hlavou+ Tak to jsem rád, uvidíš, bude se ti to líbit. +ujistí ji s úsměvem+ To máš pravdu, to by bylo celkem blbý. +přikývne vážně, ale pak se rozesměje+ Jak jsem bez toho tvýho nabroušenýho jazyka mohl vůbec přežít? +políbí ji do vlasů a přitulí k sobě. A když usne, opatrně ji zvedne a odnese do stanu. Pak ještě vyjde ven, důkladně uhasí oheň a zakryje ho hlínou a vleze si zpátky k ní. Přitiskne ji těsně k sobě a během chvilky usne taky.+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 06 zář 2016 21:46

+Pro změnu se vzbudí dřív než Gabriel, vyplíží se tiše ze stanu a bosá se brouzdá mokrou trávou od rosy. Čerstvý vzduch vonící lesem jí naplní plíce a Syr se vydá na to svoje místečko posbírat do misky čerstvé maliny a lesní jahody s borůvkama ke snídani. Když se vrátí, rozdělá oheň a dá vařit vodu na kafsko. Uplně si tam v tom medí, a dokázala by si představit strávit tam klidně ještě nějaký ten týden.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 07 zář 2016 20:23

+probudí ho pocit, že je ve stanu nějak moc místa a nic ho nehřeje. Otevře oči a ještě chvíli leží, kouká do "stropou" a usmívá se, jak slyší chodit Syr venku.+ Cítím správně kafe? +vystrčí ze stanu hlavu a zazubí se na ni+ Ty jsi mi ale nějaký ranní ptáče. +vyleze ven a dojde ji důkladně políbit+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 07 zář 2016 21:10

+otočí se po hlasu a vidí jak je ještě krásně pošoulaný a rozespalý.+ Ahoj +milounce se na něj usměje.+ No to cítíš, ale to je všechno moje +uculí se,+ ale že jsi to ty, tak se s tebou rozdělím +pěkněho obejme kolem krku a krásně ho políbí na zpět.+ Udělám lívance, máš chuť?
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 07 zář 2016 22:58

No už jsem se chtěl leknout, že mě budeš týrat hlady. +uculí se+ Lívance? A to se mě ptáš? Pro ty bych zabíjel...+zasvítí mu oči+ Začínám přemýšlet o tom, že tady zůstaneme napořád, jako takový ti poustevníci. Co ty na to? +zavlní na ni obočím a v očích mu pobaveně zajiskří+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 08 zář 2016 09:36

Možná jenom trošičku +mrkne na něj a vytáhne pravou kempingovou pánvici, pak z ledničky v krosně:) vytáhne věci, udělá těsto a už se smaží první a pak další a další, až je jich kopec.+ Jo tak poustevníci jo? no nezní to špatně, akorát by se sem za námi pak přesunula celá smečka, takže je v celku jedno, kde vlastně jsme. Ale miluju to tady, mohli bysme sem v zimě vyrazit znovu, na pár dní +loudí nenápadně.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 08 zář 2016 20:17

+má co dělat, aby jí nevlezl až do pánvičky jak to voní a povede se mu ukrást jeden nebo dva lívance, sotva je odložila na pánev. Co na tom, že spálil ústa:D+ Nepřesunla, já bych jim to zakázal. +huhle trochu, protože ten lívanec byl fakt horký:D+ V zimě? Tak to jedině na sněžnicích. +zasměje se+ Ale proč ne, bude to tady taková naše doovolenková louka. +koukne na ni a usměje se+
Gabriel
Kožoměnec

PředchozíDalší

Zpět na Beccy´s Earth