Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 08 zář 2016 02:12

Tak jo. +souhlasí s ní a sleduje ji a trochu se usmívá a pak na ni koukne a po chvíli zavrtí hlavou+ Nechci, nikdy jsem nechtěl. Ne doopravdy. +zavrtí hlavou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 zář 2016 12:52

Tak jo. +usmej se taky, natahne ruku a zlehka ho pohladi po jednom tom kousanci na krku+ boli to moc? Muzu ti to zahojit. +nabidne se, a premysli, jestli fakt nikoho nema, ale nezepta se, protoze to vlastne asi vedet nechce+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 zář 2016 21:54

+chytne ji za tu ruku a pousměje se+ Ne, nebolí. +zavrtí hlavou a dá jí pusu doprostřed dlaně+ Chci si to nechat, napamátku. +usmívá se na ni a hladí ji po dlani+ Víš, že nikoho nemám, že jo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 zář 2016 21:57

+tak hezky ji to zahřeje, pohladí mu prstama rty a sedne si na postel+ vím... že mě neopustíš. a vím že tomu chci věřit. A taky vím, že je nám dobře, když se nevyptávám. tak nebudu. +pousměje se a tak bezmyšlenkovitě se dotýká svejch modřin+ Věřím ti, že se k nám dycky vrátíš domů +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 zář 2016 22:02

Ale já ani nikam neodcházím. +zasměje se+ A nikdy tě neopustím, to je jasný. Ale nemůžeš ani ty mě, jinak bych byl pak stalker a zavřeli by mě! +vykulí na ni oči+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 zář 2016 22:04

To je dobře. +usměje se a kouká na něj, jak je pěknej a její a nahatej+ Já nikam jít nemůžu. +pousměje se, protože to je jasný+ Já ti věřím, fakt jo. Snažím se. Ale někdy, když jseš dlouho pryč... a ona mi to řekla s takovou jistotou, mně se úplně zvednul žaludek. +kousne se do rtu, ale je ráda, že o tom můžou mluvit v klidu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 zář 2016 22:08

Ona si vymýšlela blbosti. +řekne jí a kouká jí do očí, aby jí bylo jasný, že mluví pravdu+ Tak víš co? Já už nebudu dlouho pryč. POjedeš se mnou. Nebo se budu každej den přemisťovat domů, uměla by jsi mi udělat takovej ten náramek na to?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 zář 2016 22:11

Jo, já vím. +připustí+ navíc vůbec nebyla tvůj typ. +uculí se trochu+ Rozhodilo mě to, promiň. +dodá pak+ Ale to nejde, ty to máš rád, je to součást toho bejt v kapele. Klučičí jízdy a chlastačky po hotelech. Já tě nechci mít na vodítku. +koukne na něj a stydí se, chytne jeho ruku a schová jí do svejch dvou+ Nebudu ti tohleto brát jenom proto, že mám nízký sebevědomí.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 zář 2016 22:14

Prosim tě, kdo to vůbec byl? +zasměje se+ Měla jsi jí dát jednu po papuli. +pousměje se na ni a dá jí pusu a přitulí ji k sobě+ Ale někdy mě můžeš mít na vodítku. +uculuje se děsně moc+ A třeba v latexovým obleku. +chichotá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 zář 2016 22:17

já nevim jak se jmenovala. +uculí se+ ale pak na tebe šla čekat k backstagi, tak děsně sebevědomě... +zamumlá+ no, ne že bych nechtěla. +uchichtne se trochu+ jo, někdy jo. +uculí se+ ale ne ve vztahu. +opře se o něj zády, do tepla, a poměřuje jeho dlaň se svojí+ Hlavně že se dycky vrátíš k nám domů, a zase tu s náma jsi. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London