Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 08 zář 2016 22:55

No dovol! +koukne na ni šokovaně+ Já jsem nejhorší! Úplně nejhorší ze všech! +dělá, že je nehorší+ Ale neříkej nikomu, že ne, kluci by se mi děsně moc smáli. +uculí se na ni tak roztomile+ A co s tou panikou můžu udělat já? +zajímá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2016 00:13

nene, nejseš. +uculí se+ jseš nejlepší na světě a já si děsně vážím toho, že tu moji hysterii přežíváš. +usměje se na něj a dá mu pusu, velkou a pěknou+ já nevim, popravdě ani sama nevim, co s tím můžu dělat já. +pokrčí rameny+ ale je to lepší, fakt. vedle tebe je to lepší, než to bylo. +stulí se u něj trochu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2016 22:06

Já toho přežiju spoustu, kočko. +uculí se+ Sice vypadám, jako ořezávátko, ale mám zatraceně tuhej kořínek. +zasměje se a oplatí jí polibek, krásně a dlouze+ Ono to bude pomalu lepší a lepší a někdy, až nám bude třeba sedmdesát, tak to bude v pohodě. +uculí se+ j8 počkám, kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2016 22:11

Já vím moc dobře, že nejseš žádný ořezávátko. +uculí se na něj+ a mně se náhodou líbí, jak vypadáš. +pošeptá mu a dá mu pusu+ Jo, je to lepší a lepší. vážně. Učím se ti říkat, co mě trápí, a když je mi špatně... už jsem si strašně dlouho nešlehla bez tebe. +pousměje se+ Já si tě fakt nezasloužím. +stulí se u něj a zavře oči, a je jí pěkně+ Stýskalo se nám po tobě. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2016 22:14

No, že jsem nádhernej kus chlapa? +zazubí se na ni+ A jestli chceš, tak ti ukážu i helikoptéru! +vykulí na ni oči+ To má naprosto léčivý schopnosti. +vlní obočím+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2016 22:19

seš moje láska hlavně. +zazubí se+ óó, tolik štěstí si snad ani nezasloužím. +zazubí se a polechtá ho na žebrech, pak se na něj překulí a zalehne ho, a pořádně ho políbí+ Jsem tady fakt šťastná, v tomhle domě. +pousměje se+ Jseš unavenej? +koukne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2016 22:25

Helikoptérku vždycky! +zasměje se a líbá ji a objímá a tiskne ji k sobě, jak tak na něm leží+ Jo? To jsem rád, kočko. Já jsem tu taky šťastnej. že mám tebe a Sophii.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2016 22:29

+chichotá se a trochu ho lechtá a trochu osahává a pak mu vtiskne pusu pod pupík+ Jestli chceš spát, tak běž, já si půjdu ještě dolů zaplavat, mám na to chuť. +pousměje se, vtiskne mu velkou pusu na rty a vstane, a jde jen tak nahá, protože je to fuk+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2016 22:38

Co? Jdeme plavat? +zazubí se na ni+ No to ne! Já jdu s tebou! Nemůžu tě nechat napospas vodním živlům. +zasměje se a už tam utíká za ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Re: Sophiin pokojíček

Příspěvekod Byron » 18 zář 2016 21:57

Musíme s tím něco dělat! +vykulí na ni oči a spěchá za ní do ložnice, po cestě si vezme mobil a nechá christianovi ještě naléhavější a delší a rozčilenější vzkaz a pak koukne na Vici+ Jaký je číslo na kouzelnický informace? Nějaký bejt musí.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London