Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 06 zář 2016 23:27

To baví, ale my dva sme se děsně moc dlouho neviděli. +vykulí na ni oči, jako že to je přece jasný a nechá se přemístit+ Tak kde chceš stát? Půjdeš se mnou do zákulisí a pomůžeš mi naladit? +uculí se a vede ji tam+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2016 01:00

+Sophie se na něj zazubí a hned mu poránu něco vykládá, otlapká mu obličej, a pak začne shánět mlíko a hledat mu pod trikem. V ložnici nikdo není, ale z kuchyně se line vůně jídla a kafe, a když je Vicky uvidí scházet dolů, jen se uculí+ No ahoj, vy jste spali jak tygři. +zazubí se, a jde dát oběma velkou pusu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2016 01:05

Ano, ano. Velmi zajímavé, koťátko. +uculuje se na Sophii a děsně vážně přikyvuje, jak ji poslouchá+ Dobrý ráno, kočko. +uculí se na ni+ Myslím, že u mě hledá něco, co jí nemůžu poskytnout. +zazubí se na Vici a podá jí Sophii a jde dodělat snídani+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2016 01:08

+schová mu úsměv do vlasů a pusu na rty, a vezme si sophii do náruče+ Děkuju, jseš skvělej. +usměje se na něj+ vyspal ses aspoň trochu? Už je to skoro uvařený. +posadí se se Sophií ke stolu, vyhrne si triko a dá jí napít+ Je tam čerstvý kafe. +ukáže mu+ jestli si chceš jít ještě lehnout tak klidně běž, si to zasloužíš. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2016 01:11

Bolí mě záda. +uculí se na ni a nandá si nějakou snídani+ Ani tak unavenej nejsem, ale myslím, že po obědě bych si mohl trošičku schrupnout. +zazuí se na ni a pustí se do slaniny+ A ty ses vyspala, +zajímá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2016 01:15

chceš namasírovat? +uculí se na něj+ jo, půjdem si po oběd lehnout s ní. +zasměje se a jednou rukou, kterou nedrží malou, si nabírá do pusy palačinku+ jo, bylo to báječný. +usměje se slastně+ Dneska v noci držím zase já a spíš ty. +slíbí mu+ děkuju, fakt mi to pomohlo. +pohladí ho přes stůl po ruce+ máš na dnešek plány? my jsme chtěly jít chytat pokémony do parku. +ucuclí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2016 01:17

Hmmmm takovou nabídku přece nemůžu odmítnout, takovou masáž. +usměje se na ni+ Já chci jít taky chytat pokémony! Já je chytím všechny! Někde mám ještě tu kšiltovku! Jako má Ash! +svítí mu oči nadšeně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2016 01:23

tak jen co dokojím. +uculí se+ No většinou to je že já chytám a sophie spí v šátku, nebo si roztáhneme deku u pokéstopu a chytáme tam. +zazubí se na něj, a když se malá dokrmí, položí ji na chvilku do lehátka aby na ně viděla, stoupne si za něj a začne mu masírovat krk a ramena+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2016 01:25

Tak jo a já vezmu Robina, můžu? +usměje se na ni a děsně se těší na chytání pokémonů, že ho až překvapí, že začne masáž, ale prakticky hnedka se jí pod rukama rozpustí+ Paráda....
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2016 01:29

jasně že jo, já ho taky beru s sebou. +usměje se na něj+ Víš co, když jsme si ho pořídili, tak jsem se trochu bála, jak to zvládnu, ale fakt jsem si ho oblíbila. +pousměje se, zatím co ho masíruje+ A na sophii je hrozně hodnej, hlídá ji, občas jí spí u postýlky. +uculí se+ skamarádili jsme se. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London