od Rebecca Altamirano » 18 zář 2016 00:03
Dobře. Jsem ráda, že jsme se konečně dohodli. +zavrní těsně u jeho rtů, ale už se ho nedotkne.+ To nejspíš udělám…+pokračuje tím odměřeným, poněkud chladným hlasem, na rtech arogantní úsměv. Oči jí trochu potemní, ale u velení zůstává Becca, přestože se Ona očividně přidala. Uvolní sevření v jeho vlasech a pomalu ho obejde; zašeptá pár tichých slov a v ruce se jí objeví dýka, zlehka přejede plochou chladné čepele z jedné strany jeho širokých ramen na druhou, skloní se a krátce přitiskne rty na tmavofialovou podlitinu od řetězu. Vrátí se dopředu a dýku v její ruce vystřídají kožené důtky, s uzlíky v pravidelných rozestupech po celé délce. Rukojetí mu zvedne bradu a zadívá se mu do očí+ Zakloň se dozadu, můžeš se opřít o ruce. +poručí stroze, hlas kontrolovaný, ale lehce zastřený vzrušením; když poslechne, je trochu prohnutý do oblouku, zcela vystavený na odiv+ Dokud ti neřeknu, nedotkneš se mě. +sjede rukojetí středem trupu až na břicho, pak ji otočí a tenkými koženými důtkami ho polechtá v klíně, jako dráždivá předvěst toho, co má v plánu.+ Zavři oči…+vydechne a znovu nechá důtky sklouznout přes hruď a břicho. Pak ho několik vteřin pozoruje, nechává ho napjatého čekat na to, co přijde, o čem ví, že přijde, ale neví kdy. Několikrát udeří důtkami o okraj vany a pak bez varování švihne přes hrudník, uzlíky se ostře a štiplavě zakousnou do kůže, i do míst kde má hojící se podlitiny z noci. Vnímá každé zachvění jeho mohutného těla, užívá si tu moc, kterou má, ale dokonale se ovládá. I Ona je spokojená, dostala to, co chtěla, i když ne přesně tak, jak chtěla. Ale to počká…rty jí zvlní úsměv, který je vysloveně Její a další švihnutí je podstatně níž, než to předchozí; kožené řemínky se zakousnou u kořene jeho mohutnějícího penisu, míří pečlivě, aby se pokaždé dotkly větší části hedvábné kůže erekce. Přistoupí k němu a obtočí kolem něj prsty, sevře ho pevně, tvrdě a v kontrastu k bolestivosti jejího stisku mu vtiskne na vlhkou špičku polibek, jazykem zakrouží kolem a jemně po něm přejede zuby.+ Nesmíš se udělat. +zavrčí do hladké kůže podbřišku těsně před tím, než ho obklopí vlhká horkost jejích úst. Saje ho a dráždí až těsně na hranici, kdy cítí, jak sebou škube, svaly na břiše tvrdé jako ocel a pak ho pustí. Důtkami pohladí tu mocnou erekci a rty jí zvlní spokojený úsměv.+ Narovnej se. +protáhne a horce mu dýchne do ucha. Postaví se za něj, prsty mu sklouzne po páteři a vzápětí ten jemný dotek vystřídá ostrá bolest, jak se mu do kůže znovu zakousnou kožené řemínky. Pokračuje, dokud se neobjeví první drobné kapky krve, pak důtky odloží, opře se zadečkem o okraj vany a roztáhne nohy.+ Podívej se na mě. +přikáže a když poslechne, zvedne koutek v náznaku úsměvu+ Smíš mi to udělat pusou. +zakrouží provokativně boky a přestože je vidět, jak je vzrušená, hlas má stále ten trochu chladný, rozkazovací tón.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it