Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Sophiin pokojíček

Příspěvekod Byron » 18 zář 2016 21:12

No já si myslím, že ne. +pousměje se tak trpce+ Nemyslím, že on by potřeboval pozvání, aby někam vtrhnul... +odtuší a položí Sophii do postýlky a otočí se na Vici+ A ty tam jít chceš?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 zář 2016 21:19

jo, to asi ne. +přisvědčí+ posílím ochranný kouzla okolo domu. +slíbí mu+ Já? nechci! +vyhrkne, možná trochu moc rychle+ jen chci, abys to slyšel ode mě, a ne od kohokoliv jinýho. +pousměje se+ Zlobíš se?
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 zář 2016 21:22

To by asi chtělo. +usměje se a přikývne+ Není na to nějaká agentura? Kouzelnická zabezpečovací? Určitě jo. +zamyslí se a obej,me ji+ Tak s ním nikam nechoď, to přece nemusíš.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 zář 2016 21:29

moje kouzla jsou dostatečně dobrý. +ohradí se ale pak se usměje, aby si nemyslel, že je naštvaná+ jenže on... mě má prokouknutou. +zašklebí se+ něco s tím udělám. +slíbí mu, přitulí se mu do náruče a schová se tam přede všema+ já vím, nemusím. Jen mám trochu strach, co udělá, když nepůjdu. +usměje se mu do trička+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 zář 2016 21:32

No právě, on tě zná. +pousmějes se+ To není tvoje chyba, Vici. +uměje se na ni a dá jí pusu a schová ji u sebe před světem+ A co myslíš, že by mohl udělat, kdyby jsi nešla?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 zář 2016 21:39

Pobavím se o tom s bráchou. On mi kdyžtak někoho doporučí. +pousměje se+ děkuju. +zašeptá a nepustila by ho ani za nic+ No... já nevim, on...+koukne mu přes rameno na postýlku+ když jsem přišla, byl tu s ní sám, málem mě trefilo. +ušklíbne se a trochu se zachvěje při tý představě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 zář 2016 21:40

Cože?! +vykulí na ni oči a málem to s ním sekne taky+ Už ji nikdy nemůžeme nechat samotnou. +vydechne a musí si sednout+ Já.... koukne na ni+ Zavolej bráchovi hned. +rozhodne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 zář 2016 21:51

Já vím. +kousne se do rtu+ Já si myslím, že by jí neublížil, ale... úplně se mi udělalo špatně. +zamumlá+ On je teď v práci, nevzal by mi to. +posadí se mu na klín, ale sama cítí, jak se z toho úplně třese uvnitř. Vytáhne mobil, a nechá Christianovi krátkej vzkaz na záznamníku, aby zavolal. Pak zavolá Jeefese, aby si k malý sednul, a sledoval ji při spánku. Zvedne se, dojde do ložnice, a tak trochu zoufale tam přechází+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 05 říj 2016 19:54

+sedí doma se Sophií a hrajou si v obýváku, a čekají až přijde Byron domů, a Robin sedí u dveří a ňafe na ně, protože už ho cítí v ulici+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 říj 2016 19:55

+vejde dovnitř+ Ahoj, lásky moje. +zasměje se a poňuchňá Robina+ Jak se máte, holky? +usměje se a jde jim dát pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London