Wife Swap - Season 1: Victoria

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Wife Swap - Season 1: Victoria

Příspěvekod Amon » 14 zář 2016 20:54

Já mluvím o umění, ne o svobodě volby. Náhodou kdybys měla tři děti, tak dost pochybuju, že bys chlastala. Leda teda z nich...
Asi teda musíš najít normálního doktora. V CaD centru je jich pár takových...chápavých, kdybys potřebovala.
No jo, vy ženský ste sebedestruktivní často. A pak to odneseme my...
Jo, to bys neměla...matka feťačka...nic moc... +a v duchu si pomyslí, že Byron jako otec vychovatel taky nebude úplně ten pravej vzor, dyť je sám děcko! - ale nahlas to neřekne...+
Myslím, že se mně prezentuješ upřímně. A to je to důležitý.
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 17 zář 2016 18:08

No nejsem si jistá, já jsem vždycky měla sklony k těmhletěm podpůrnejm... substancím. +pousměje se+ Myslím, že budu mít tak jedno nebo dvě, ze tří bych asi fakt začala chlastat. +zazubí se na něj+ Možná se tam porozhlídnu, jestli budu mít potíže. Teďka se chci soustředit na to pěkný, tak uvidíme. +usměje se+ No jo, Byron už to taky párkrát odnes. +připustí+ Ale doufám, že už budu dobrá. +uculí se+
Jo, no právě. kor když budu těhotná. +přikývne+ A jakej by to taky byl vzor, že jo! +mávne rukou+ No... to je dobře, že si to myslíš. +uculí se a zívne si do předloktí+ No, já to asi půjdu zabalit. +pousměje se+ Jsem pěkně stahaná. A doufám, že se ti smrtijedi moc nepovražděj +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 24 zář 2016 11:33

Zase tři už se pohlídají prakticky samy! A čtyř, pět...+mávne rukou+ To už si jenom pořídíš a hodíš to na starost tomu nejstaršímu! +ušklíbá se+ Ale musíš si to časově dobře rozplánovat, to je stěžejní!
Musí vydržet. Když chce mít ženskou jako seš ty, tak ať se hezky snaží!
Nic moc...vzor. +přikývne+ Tak poď. +vezme ju do náruče a lehce ju zase hodí do postele, že tak příjemně měkce párkrát nadskočí+ Neboj, budou v cajku. +přivře jí tam okno na ventilačku, protože je venku docela příjemně+ Tak se hezky vyspi. +sehne se k ní a dá jí pusu na čelo+ Kdyby něco, tak budu vedle...+hvízdne a psi se jí uvelebijou u postele a celou noc ju budou hlídat.
Amon zatím projde koupelnou, pustí dovnitř Nagini, která vztekle syčí na chodbě, že ju tam nechají čekat a lehne si na pohovku, kde se mu Nagini láskyplně obtočí kolem noh.+

Obrázek
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 24 zář 2016 21:33

Já myslím, že víckrát jak dvakrát, maximálně třikrát porodit nezvládnu. +uculí se+ Zatím plánujem jedno, a pak se uvidí.+zamává prstem+
Však to on se snažíí... +zachichotá se lehce líznutě+
Já už jduuuhúúúáá! +vyjekne, když ji popadne a jen se culí+ téda, to je servis. +zazubí se na něj a zachumle se do peřiny+ já se mám! ty bys fakt měl mít děti, amone, byl bys v tom dobrej. +uculuje se+ Dobrou noc, ať tě blechy štípou celou noc! +zavolá za ním+ nazdar rakeťáci! +uculí se na psíky, podrbe je za ušama, a zhasne. podá si byronovo triko, aby se jí dobře spalo, a za chvilku spí spánkem opilejch, a ještě že o nagini neví, to by se asi lekla :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 29 zář 2016 21:46

Teď je to maximálně třikrát, pak čtyřikrát a už to pofrčí! +zlobí ju+ Hlavně si to dobře naplánujte! +pobaveně jí to odkýve+
Nestraš! Stačí Zuzka! Za všechny možný děti, který bych kdy mohl mít. Nemůžu spasit svět! Jen at si každej vychová svůj odkaz!
+a jelikož je už hodně utahanej a je na svým oblíbeným místě a nagini mu syčí do ouška - sice stížnosti, ale příjemným toonem, tak ve chvilce vytuhne.
Ráno ho probere rána jako z děla - což následně zjistí, že nebyla jen jako....ale že venku začíná cvičení, který on naplánoval+ Kurva! +zavrčí a chytne se za hlavu a nespokojeně se zavrtí, že ho vzbudili. Nagini hned vystřelí k oknu a šmíruje co se tam děje. +
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2016 23:10

to bych se teda fakt nebála. +uculí se na něj+ Pak ti ho nebo ju přinesu ukázat. +slibuje+ však děti nemáš proto, abys spasil svět. +směje se. Spokojeně spí celou noc a myslí si, že by ji neprobudila ani střelba z děla, ale ukáže se, že to se teda plete. Jak se ozve rána, vylítne s výkřikem z postele+ Okupace! +zařve, světlo ji praští do očí, protože má taky monumentální kocovinu ze včerejška+ co to kurva? +kryje se napůl za postelí napůl pod postelí s polštářem na hlavě+ běžte to omrknout! +sykne na psíčky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 07 říj 2016 21:23

Přivez. Děti se musijou zodolňovat už od mládí! A proč? Děti sou přece budoucnost, ne?
+Zvedne obočí nad tou okupací+ Teda ty máš ale myšlenkový pochody... +promne si čelo+ To - kurva - cvičijou Smrtijedi venku....+zamrmle a psi se líně dou podívat vedle a hned se nechají od Amona podrbat. Nagini mezitím proklouzne vedle a zamíří si to hned k Vici, lehce se před ní nadzvedne a vyloženě hodnotivě si ji prohlíží a posykává si u toho.+
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2016 16:18

uh... +promne si oči a trošku zakňourá+ a proč cvičí v noci? +zafuní a vyhrabe se zpoza postele, ještě celá taková měkkokolenatá, když se proti ní objeví had a ona zaječí znova+ ježíši had! +zajede zpátky za postel+ proč já. +zamumlá, když si vzpomene, že to je Amonův had, ne někdo kdo utek ze zoo+ ehm... nesežer mě prosím? +zkusí to a je moc ráda, že má hada a ne tarantuli+ já jsem si to rozmyslela, rakeťáci, vraťte seee! +zavolá na psy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Amon » 09 říj 2016 09:48

Oni necvičí v noci, vždyť je už ráno! +zvedne se a projde si koupelnou+ To je jenom Nagini...+zamručí cestou a Nagini přikývne hlavičkou, že to je ona :D Když ji Vici poprosí, aby ju nesnědla, tak vypadá, že o tom jako uvažuje a natáhne se až natěsno k jejímu obličeji. Pesani doběhnou mrknout co se děje, ale když vidijou jenom Nagini tak vesele štěknou a dou se rva o hadrovou kost. Nagini se zavlní stylem, že ona je kápo a skoro na Vici mrkne, pak se jí mazlivě jako kočka otře o tvář, zasyčí jí něco do ucha a odsyčí si to vedle rvat se se psama, protože tu hadrovou hračku dostala původně ona. +
Amon
Mág

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2016 17:26

no teda jak pro koho. +zamručí a radši moc nedělá prudký pohyby, aby si to Nagini blbě nevyložila+ pomoc! +vykulí oči na psy, když se tam objeví+ zrada! +obviní je okamžitě, pač ji nejdou zachrańovat+ uh... +zapolyká poněkud, jak ma Nagini najednou fakt moc blízko a radši se ani nehne a jen tiše vnitřně panikaří, dokud si to neodsyčí pryč, pak vylítne na nohy, zabouchne za sebou dveře a letí do kuchyně+ málem jsem umřela! +vykulí oči, nalije si studenou kolu a hledá v lednici nějaký protikocovinový jídla, co by jim nandala k snídani+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord