co je? +odsune se kus od zdi, aby se tam vůbec vešel a nerozsardinkoval se+ co blbneš, máš svoji půlku. +pousměje se trochu+ já nevim, ty bys chtěl mít dítě takhle brzo jako oni? +nadhodí teoreticky+
Já vím, ale tvoje půlka je lepší, víš? +uculuje se na ni+ Jsi na ní ty, víš? +usměje se a trochu ji obejme+ Já nevim. +pokrčí rameny+ Mě je to asi jedno.
jak ti to může bejt jedno?? +posadí se prudce a koukne na něj+ dyť to je velká věc, důležitá. jak ti to jako může bejt jedno? +rozhodí rukama a vyhrabe se přes jeho půlku ven z postele+
Prosim tě, co blbneš? +koukne na ni a taky se posadí+ Nejdřív bych si například rád procvičil to, že i já můžu vstávat k Sophii a ne, že mě budeš pořád odstrkovat. Já jsem její otec!
a říkám snad že nejseš? +koukne na něj+ dělej si s ní co chceš +zamumlá+ ale nechápu, jak ti to může bejt jedno. prostě buďto chceš mít dítě nebo nechceš. +otevře dveře na balkon a jde se tam trochu uklidnit
no, to jsi věděl když sis mě bral, no ne? +koukne na něj, a děsně by si zapálila, ale říká si, že asi nesmí+ a co chceš jako ještě probírat? +založí si ruce na prsou+