je to brzo! +houkne, a když slyší, že sophie pláče, tak odemkne a jde tam, ale už je tam byron, tak se zase vrátí do ložnice, vleze si do postele, a snaží se usnout+
+vezme tam do postele i Sophii, co se pořád tak trochu vrtí a sedne si s ní do postele vedle Vici+ No jo, to je, ale co chceš dělat. tak budeme mít dvě děti. +usměje se+Třeba nám Sam dá nějaký rady, jak to zvládnout. +pousměje se a polechtá Sophii na bříšku+
já chci dvě děti, ale... já nevim, za pět let! ne teď, ona je hrozně maličká, ani nebude chodit, až se narodí! chtěla jsem mít čas na ni, a na nás, a... +popotáhne+
no právě... na nás. +koukne na něj+ a tobě je to jedno. +pousměje se trochu hořce+ jenom pár dní, mám... podobný příznaky jako poprvé. a cyklus nepravidelnej ještě. ale... +koukne na sophii.+ neumím si představit, že bych si nechala vzít ji.
No není mi to jedno! +koukne na ni atrochu se zamračí+ Co dělá Sam je mi jedno. Vážně si musíš všechno tak brát? +koukne na ni tázavě+ ty přesně víš, co jsem myslel a stejně mi to musíš omlátit o hlavu, že jo? +koukne na ni+ A dělala sis už test?
nevím, jak jsi to myslel, jak to mám asi vědět? copak ti čtu myšlenky? +koukne na něj+ a co si o tom teda myslíš? +zeptá se a posadí se k němu+ ještě ne... mám strach. +sklopí oči+