já vím. +usměje se+ ona tě miluje, fakt jo. je nadšená, dycky když přijdeš. +uculí se+ jen je pro mě těžký přijmout že už nejsme společná jednotka, ona a já. +usměje se+ půjdeme do postele?
+obejme ji a přitulí ji k sobě hodně moc, protože ji má rád, ale zase aby ji nedusil+ A já miluju tebe lásko. +usměje se na ni a pak ji krásně a něžně pomiluje+
Že jo. +usměje se a trochu ji líbá+ Lež! Já tam jdu! +vykulí na ni oči a hnedka je u Sophie a už ji přebaluje! a když je Sophie pěkně v suchu, tak ji vezme za nima do postele a položí ji mezi ně+ Že je nádherná. +usměje se na Vici+
ahoj, koťátko. +uculí se a vtiskne jí pusu na bříško+ překrásná. +usměje se na něj+ po tobě, že jo. +zazubí se a stočí se kolem ní z jedný strany, aby se mohla dotýkat i byrona+
jestli chceš pustit robina do postele, tak můžeš. když bude ležet v nohách, nebo u tebe. +pousměje se na něj pěkně+ co ty moje kočičko maličká? +uculuje se na sophii+
Fakt můžu? +zasvítí mu oči+ Ty jsi dokonalá! +zasměje se a hvízdne, Robin se hnedka přivalí a když poplácá na posteli, tak on tam vyskočí a přesně tam si lehne k němu do nohou+