Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 10 zář 2016 01:30

Vážně? +usměje se na ni vděčně+ To jsem moc rád, trochu jsem se toho bál, no... abys nás nevyhodila. +uculí se omluvně+ Jsem rád, že je hodnej.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2016 01:33

Já bych ho nevyhodila, dyť je tvůj. +usměje se a zavrtí hlavou+ Vyhodila bych ho jedině pokud by byl zlej na sophii a chtěl ji kousnout. ale on je fakt hodnej. +usměje se+ Myslím, že to je taky tím, že byl s náma, když jsem byla těhotná. takže ví, že je součást naší smečky. +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2016 01:41

On nikoho nekousne, že ne. +uculí se na Robina, co tam leží v koutě, nezájem o cokoliv a akorát plácne ocasem, když zjistí, že je o něm řeč a Byron se na Vici uculí+ Díky. Že nás máš.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2016 01:43

Ne, už věřím tomu, že nekousne. Je to takový pako, nechal by na sobě dříví štípat, a fakt ji má rád. +uculí se a ještě mu dá pusu na rameno, jako byronovi+ Už jsem si zvykla, že je náš. +pousměje se+ Tak co, deme ven? +mrkne na ně a ještě nasype zvěři žrádlo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2016 01:47

No on by ji ochraňoval, kdyby jí chtěl někdo něco udělat, že jo Robine! Protože je to přece Batmanův pomocník. +uculí se na Vici a vtiskne jí pusu+ Půjdeme do parku? Na pokémony? +zeptá se nadšenej jak malej kluk, vyskočí a hnedka se jde oblíct+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2016 01:51

já vím. +uculí se a podrbe robina za ušima. Než se byron převlíkne, nachystá Sophii, nasadí jí klobouk proti slunci a uváže si ji do šátku, robina dá na vodítko, než dojdou do parku, a sbalí jim do tašky svačinu+ odchoood zavolá n schodech vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2016 01:54

+seběhne ze schodů a má tu kšiltovku, ale i tu bundu, co nosil Ash, i když ta mu je tak trochu malá, ale jenom úpolně svítí oči a už si tam něco chystá na mobilu+ To je tak boží. +zazubí se na ni a dá jí pusu, než vyrazí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 říj 2016 21:20

+ráno nechají Byrona spát a vydají se se Sophií do kuchyně, tam si malou postaví na stůl v nosítku, aby všechno viděla, a pustí se do těsta na podzimní koláče, tiše si u toho zpívají a za chvilku celej byt voní máslem a cukrem a vanilkou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 říj 2016 21:24

+ze spaní si tak začichá, až ho ta krásná vůně vzbudí, natáhne si župan přes trenky a jde do kuchyně+ Jé, já mám doma dvě kuchařky. +usměje se a jde jim dát pěknou pusu+ Co to bude?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 říj 2016 21:30

to si piš. +uculí se a vtiskne mu pusu, a Sophie vesele zavřískne, když ho uvidí+ no, to bude koláč, jablečnej a dýńovej a pekanovej. +usměje se a když má nachystaný těsto, začne dělat náplně+ ale můžete spolu vydlabat dýně a vyřezat je na okno. +mrkne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London