Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 14 říj 2016 01:59

Nezlobím se vůbec kočko. +usměje se jí do kůže, kam jí schová polibek+ A i kdybych se někdy zlobil, tak se rozhodně nebudu zlobit na tebe. Víš? +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2016 02:04

je mi hrozně když se trápíš. +pousměje se a nakloní hlavu na stranu, aby se jí líp dostal na kůži+ polib mě ještě trochu. +usměje se a přimhouří oči, trochu se k němu natočí a vydechne+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2016 11:46

Já se netrápím, kočko. Copak můžu, když tě mám ve vaně? +usměje se na ni a dá jí tu pusu a krásnou, něžnou a dlouhou, aby nebyla ani trošku smutná+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2016 18:24

no, to máš. +uculí se a pěkně ho políbí, něžně a měkce+ co se mnou provedeš? +zazubí se+ Víš co? Syr říkala, že by rádi pohlídali Sophii... tak bysme si mohli udělat pěknou chvilku pro sebe. +uculí se, co on na to+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 říj 2016 14:20

Budu tě milovat až do konce života, to s tebou provedu. +zasměje se+ Vážně? To by bylo fajn a co bysme provedli? Co bys chtěla dělat? Jít do klubu? Nebo třeba do divadla? Nebo se jenom tak válet? +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2016 15:12

až tak zvrhlej jseš jo. +zasměje se a vtiskne mu pusu pod čelist+ já bych chtěla dělat všechno z toho. +zasměje se+ šel bys se mnou do divadla? na balet třeba? +usměje se překvapeně+ Já myslela, že to nemáš rád. +pousměje se+ pak bysme mohli jít na večeři... a třeba do hotelu. +přimhouří oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 říj 2016 16:48

Nejzvrhlejší, vždyť to víš. +uculí s ena ni a zamrká, děsně moc zvrhle+ Tak na balet. +usměje se a přikývne+ No jo... já vím... ale nějak na to mám chuť, když si tak představím, že sedíš vedle mě. +pousměje se a sklouzne jí dlaněma na prsa+ Do hotelu, jo? +uculí se na ni+ A co bysme tam dělali, kočko?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2016 17:41

já vím. +zazubí se+ No, mně by se to moc líbilo, ale nechci tě tím nudit. +usměje se+ tak máš nápady, jo? +uculuje se a zavrní, když ucítí jeho ruce, protože to je děsně pěkný+ noo, to co minule, třeba. +uchichtne se+ Bylo to fajn, mít čas na... všechno a nemuset spěchat. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 říj 2016 17:52

Ja s tebou pujdu moc rad. +usmeje se na ni a polibi ji na rameno+ Treba ne to zacne bavit. Treba jsem skrytej baletak! +vykuli na ni oci+ Minule toho bylo moc pekny. +pousmeje se a primhouri oci jak na to vzpomina+ To si zopakuju rad.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2016 20:21

Tak to zkusíme, a jestli tě to nebude bavit, tak už tam nikdy jít nemusíš. +zazubí se na něj a přikryje jeho dlaně na svých prsou rukama, aby ho ani nenapadlo dát je pryč+ třeba jo! naučím tě všechny baletní pozice. +zazubí se+ Joo, moc pěkný. +pousměje se+ A hlavně si můžem dát načas a neměřit to jen na dobu mezi kojeníma. +zasměje se a trochu ho hladí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London