Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 15 říj 2016 20:30

Uvidíme, co na to budu říkat. +usměje se na ni+ Jo, chtěl bych být jenom s tebou a nemyslet na nic jinýho, než jenom na tebe. +uculí se jí zamilovaně do vlasů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2016 20:34

jo, uvidíme. +usměje se, a je ráda, že to chce kvůli ní zkusit+ A příště můžem jít třeba někam kam bys chtěl ty. +uculí se na něj+ jo? +pohladí ho pod vodou prsty po snubním prstýnku+ Víš že už to budou čtyři roky, co se známe? Přijde mi to děsně dlouho. +zasměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 říj 2016 21:01

Třeba do skejtovýho parku? +uculí se na ni+ Jo, no, čtyři roky.. +přikývne+ Je to zvláštní, nikdy jsem si nemyslel, že s někým tak dlouho vydržím. +pousměje se+ Ale když jsem s tebou, tak mi to přijde jako ta nejsnadnější věc na světě.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2016 21:08

třeba tam, jetli chceš. +uculí se+ stejně je to ostuda, že jsem tak dlouho tvoje žena a neumim skejtit. +zazubí se na něj+jo, já taky ne. +přikývne+ nebo že někde vydrží tak dlouho se mnou. +pousměje se+ ale pořád je to pěkný, no ne? +mrkne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 říj 2016 21:23

Tak budu tě to moct naučit? Když ty mě budeš učit baletit. +usměje se na ni+ Nebo se mnou. +usměje se+ No to je jasný, je to osudový, kočko. +koukne na ni+ Fakticky osudový. +pousměje se trošku a políbí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2016 21:30

Jo, to bych ráda. +uculí se+ koupíš mi prkno? +zakoulí očima+ Ale s tebou je děsně snadný vydržet. +zazubí se+ Jo? myslíš, že fakt je? +usměje se a políbí ho taky, tak napůl se k němu otočí a trochu ho hladí po mokrý kůži+ a taky musíme jít do kina na nove Potter film! +vykulí oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 říj 2016 21:42

KOupím ti jaký budeš chtít, můžeme ho spolu i vybrat. +usměje se na ni+ S tebou taky, kočko. +uculí se na ni+ A je to nádhera s tebou vydržet. +pousměje se+ Na ten chceš jít? Lovit nebezpečný zvířata? +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2016 21:47

tak jo. +uculí se+ můžeš mi ho koupit k narozkám. +mrkne na něj+ no jasně, bude to boží! Víš co, už se děsně těším, až to všechno dáme Sophii. +pousměje se+ Až jí prvně přečtu Harryho Pottera, až se spolu poprvé kouknete na Star Wars, a tak. +usměje se na něj+ Až uvidí svůj první sníh! +zazubí se+ Hele, Byrone, umíš takovou tu skotskou gaelštinu? +koukne na něj tázavě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 říj 2016 22:12

Tak jo, to bude super. +zasměje se+ A jakej dárek by jsi ještě chtěla? +usměje se na ni+ Jo, až bude trošku větší a budu ji tahat na skateboardu. +pousměje se+ Skotskou gaelštinu? +koukne na ni+ Mno... učil jsem se ji, možná bych si ještě na něco vzpomněl, proč se ptáš?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2016 22:19

no... mohli bysme spolu někam zajet. +usměje se+ třeba jenom na jednu noc, aby Sophie nebyla dlouho sama, ale jenom tak my dva. +koukne na něj a uculí se+ noo, jsem si říkala, že by to mohlo bejt docela sexy. +zazubí se+ když mluvíš španělsky, tak mě to celkem bere. +přimhouří oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London