Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 15 říj 2016 22:33

A kam bys chtěla jet? +usměje se na ni a oči mu zasvítí+ Ne přesný místo, ale co by tam kolem mělo být. Chtěla by jsi moře, nebo lesy? +nadchne se pro to+ Ne, prosím tě, kočko, to fakt nechceš. +zasměje se+ Ten jazyk je naprosto šílenej a vůbec ne sexy, to radši budu mluvit španělsky.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2016 22:40

to je jedno, někam kde bysme mohli bejt jen spolu. +uculí se+ ale bylo by fajn bejt pro změnu někde kde by nebyl vůbec nikdo. někam na samotu. +přimhouří oči+ nee, já bych to chtěla zkusit. +směje se+ noo, to taky můžeš, španělsky. +uculuje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 říj 2016 22:57

Dobře, tak pojedeme někam, kde není vůbec nikdo. +usměje se na ni+ Jo, tak v tom případě radši španělsky. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2016 23:02

třeba... víš jak má becca tu chatu ve finsku, něco podobnýho. +uculí se+ jenom my, sauna, krb, polární noc... +zazubí se, přetočí se mu v náručí na bok a políbí ho+ Na co myslíš? +pousměje se pěkně a zastrčí mu patku za ucho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 říj 2016 23:19

Jo, to by bylo moc krásný. A polární světla. +pousměje se+ Myslím na to, jak tam budeme v sauně a já tě pak svalím do studené vody a ty budeš křičet. +uculí se na ni+ Jak tě budu zahřívat v posteli a jak budeme koukat na ty polární světla.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2016 23:24

Jo, přesně. +usměje se+ ty jsem nikdy neviděla, ráda bych. +uculí se+ No to budu křičet, to si teda piš. +chichotá se trochu, zase se o něj opře, aby byla před ním, a trochu se uculuje+ ty mě vždycky pěkně zahřeješ... třeba si nataháme deky před krb a budeme spát tam. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 říj 2016 23:39

Před krbem by to taky bylo moc pěkný. +pousměje se a rty jí sklouzne nenápadně na krka začne ji tam laskat a dlaněma zatím krouží po jejích prsou a bradavkách+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2016 23:48

jo. +pousměje se a přimhouří oči, když ucítí jeho rty na krku+ je to děsný klišé, to já vím, ale líbí se mi jak ti oheň barví kůži, tak zlatočerveně. +uculí se na něj a trochu vydechne+ co děláš? +zazubí se a trochu se mu přitiskne do dlaní+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 říj 2016 23:51

Jo? Líbí se ti to? +uculuje se jí do kůže a trošku ji tam kousne, pak trošku víc a polaská to místo jazykem+ Co si myslíš, že dělám, kočko? +uculí se a přejede prsty po bradavkách+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 říj 2016 00:02

Byron píše:Jo? Líbí se ti to? +uculuje se jí do kůže a trošku ji tam kousne, pak trošku víc a polaská to místo jazykem+ Co si myslíš, že dělám, kočko? +uculí se a přejede prsty po bradavkách+

Jo... to se mi líbí. +uculí se tiše zasténá, když ji kousne+ trápíš mě. +zasměje se udýchaně+ ale krásně. +uchichtne se a trochu se vyklene tělem proti jeho prstům+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London