od Rebecca Altamirano » 18 říj 2016 17:16
Ach, no v tom případě jsem ráda, žes to nenahrál. +ušklíbne se pobaveně+ Ráda tě tady provedu +usměje se a pak se pobaveně zašklebí+ No já moderní věcičky miluju a myslím, že už bych se bez nich neobešla. Ale taky to nikomu neříkej. +zablýskne jí v očích+ Nene, žádný mazlíčky, ty do klecí nezavírám. Spíš sem tam nějakou tu hračku. +usměje se mrazivě a obrátí svou nedělenoou pozornost k smraďochovi v cele+
Ach, tak to mě mrzí, ale v tom ti nemůžu vyhovět. +zatváří se smutně, pak zlehka přejede rukou nad zámkem, který tiše cvakne a vejde dovnitř.+ Nicméně ti můžu slíbit, že nudit se nebudeš...+slíbí mu a úsměv, který jí zvlní rty není ani trochu příjemný. Oči má temné, ale okraje duhovky jsou olemované tmavě jantarovou barvou, která postupně splývá s tou téměř černou, ve které už téměř ani nejde poznat zornici. Je to dokonalý indikátor toho, že u řízení není B. sama.+ A víš, co se mi na vás, smarďoších, líbí nejvíc? +optá se konverzačně a v ruce se jí objeví velká dýka. Pomalu a aniž by mu přestala hledět upřeně do očí, mu přiloží špici těsně pod oční důlek a zlehka zatlačí. Fascinovaně sleduje tu hnusnou, černou tekutinu, která u nich supluje krev a pak vede rovný řez dolů, až ke koutku úst+ ...že nemůžeš umřít, dokud to sama nebudu chít. +zašpetá důvěrně, až svůdně a pak se šťastně zasměje. Ten mrazivý zvuk se odrazí od studených, vlhkých stěn, které ho pohltí stejně, jako pohlcovaly celá staletí bolestný křik jiných vězňů, mučených a umírajících. Intenzivně se bezduchému věnuje skoro celou hodinu, postupuje pečlivě tak, aby neomdlel a když se to stane, rychle ho zase probere. Nakonec ho sundá z háku ve zdi, kam si ho pověsila, aby se jí pohodlněji pracovalo a místo toho ho přípoutá do ocelových okovů zapuštěných do zdi tak, aby mohl celkme pohodlně sedět.+ Odstoupí od něj a zálibně se zadívá na své dílo; sama je celá od té černé, páchnoucí hmoty, ale vypadá že to ani nevnímá. Otře dýku o zbytek jeho rozřezaného obleční a zastrčí ji do pouzdra na stehně+ Zase brzo přijdeme, neboj. +ujistí ho, jakoby se mu mělo stýskat a množné číslo je zcela na místě; pak se otočí a vyjde zpátky na chodbu+ Myslím, že potřebujeme pořádnou sprchu. +uculí se vesele a zadívá se na Vishouse, její oči jsou stále temné, ale olemované tím zlatavým kroužkem, značícím, že stále nejsou sami+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it