Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Byron » 27 lis 2016 18:28

Já se s tebou taky rád líbám. +pousměje se a trochu ji hladí rty po krku a po čelisti, když mluví, ale poslouchá ji+ A jaký to bude teď? +usměje se na ni a políbí ji, krásně a jak chce+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 lis 2016 18:50

Promiň, já vím že plácám. +uculí se mu do rtů a musí přimhouřit oči, jak je to pěkný+ Já to tk mám, když se děsně zamiluju, to sis už asi všimnul. +zazubí se+ Teďka to bude perfektní. +pousměje se, a oplácí mu pomalu polibky, něžně a dlouze, a tiskne se k jeho tělu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 lis 2016 19:00

Plácáš o nádherných věcech, kočko. +usměje se na ni a líbá ji, krásně a něžně, hladí ji prsty po těle, ne nijak exuálně, ale chce se jí prostě dotýkat a přijde mu to nádherný+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 lis 2016 19:19

promiń. +uculí se, snáší jeho doteky a oplácí mu je+ Když mně je s tebou tak dobře. +pousměje se+ Jseš šťastnej? řek bys mi kdybys nebyl? +usměje se mu do rtů+ kdyby tě něco trápilo? nebo jsi něco chtěl, a myslel sis že já nechci, vid že bys to nenechal bejt? +pousměje se mezi polibkama+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 lis 2016 19:34

Já jsem šťastnej. +usměje se na ni a ještě ji políbí+ Nejšťastnější jsem, když s tebou můžu jen tak ležet a koukat na tebe a líbat tě, jako teď. +pousměje se+ A mám všechno co chci. Nikdy nic nenechám bejt. +slíbí jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 lis 2016 19:49

tak jo, já ti věřím. +uculí se trošku a ještě ho líbá, dlouho a něžně, hraje si s jeho jazykem a rtama, a trochu je vymotá z toho burrita dek, protože už je jí docela teplo, natáhne se na tu kožešinu před krbem, a spokojeně se usměje a sleduje jak tam v krbu přeskakujou plameny a dotýká se jen tak bezmyšlenkovitě jeho kůže+ víš, že máme čtyřletý výročí seznámení za chvilku? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 lis 2016 20:26

To jsem rád, že mi věříš. +uchichtne se a líbá ji, pak si sedne vedle ní na kožešinu a dlouhými tahy ji hladí po zádech+ To vím. +přikývne s úsměvem+ Chtěla bys v ten den dělat něco speciálního, hm? +koukne na ni s úsměvem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 lis 2016 20:47

+opře se tváří o ruku a dívá se na něj jak je pěknej v tom světle z ohně, mhouří oči po jeho dotekama a kdyby byla kočka, tak úplně přede+ chtěla bych, kdyby nám vyzbyl čas, jít kouknout na to kluziště. +pousměje se+ jenom tak, jestli je to tam pořád stejný... +uculí se a vyhrbí se mu proti dlani+ poškrábej mě trošku... +přimhouří oči a uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 lis 2016 20:59

Tak přesně tam jsem tě chtěl vzít. +usměje se a začne ji škrábat na zádech, tam, kde to má ráda+ A budeme tam bruslit a pít svařák a tak. +uculí se+ A koulovat se.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 lis 2016 21:21

protože znáš mě a moje trapně nostalgický nálady. +zazubí se a tiše zamručí, jak je to pěkný+ a hulit a dělat kouřový kroužky? +pousměje se a oči se jí lesknou, když na něj kouká+ ty seš úplně perfektní chlap, víš. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti