Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Byron » 06 pro 2016 23:55

To mě moc mrzí, že ti chybí máma, kočko. +pousměje se a schová jí polibek do vlasů+ Vážně? Moje máma? +zasměje se trošku a koukne na ni+ Ale to je vlastně moc pěkný. +pousměje se+ A jak o mě mluví? To by mě vážně zajímalo. +koukne na ni se zájmem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 pro 2016 00:05

jo... ráda bych si s ní o tom popovídala. +pousměje se trochu+ no, fakt jo. +usměje se+ já... nevim, jestli by byla ráda, že ti to říkám, ale mluví o tobě hrozně krásně. Tak děsně... s láskou, víš. +uculí se trochu+ když mi ukazovala ty alba, jak jsi byl malej, a tvoje první slovo, má to všechno tak pěkně uspořádaný, s takovou péči. +usměje se trochu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 pro 2016 00:14

Fakt? +vykulí na ni oči a chvíli na ni zůstane prostě zírat+ To mě nikdy nenapadlo, vážně ne. +zavrtí hlavou+ To bych... já nevím, asi bych to chtěl někdy zažít, předemnu tak nikdy nemluví. +koukne na ni trochu smutně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 pro 2016 00:16

Jo, jí ani v podstatě nevadí ta tvoje práce... jseš ženatej a máš dítě, je víceméně spokojená. +uculí se+ já vím. +usměje se a obejme ho u sebe pevnějc+ snažila sem se jí to vysvětlit, ale... nechci na ni moc tlačit. Mohla bych... no, ukázat ti to. +poklepe si na spánek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 pro 2016 10:13

No me da vzdycky najevo co presne ji na meni vadi. +koukne na ni tak trochu skepticky+ tak jo, ukaz mi to. Jestli ti to tedy nevadi. +pusmeje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 pro 2016 10:57

Nevadi. +usmeje se, natahne ruku a dotkne se ho dvema prsty na spanku, zavre oci a pusti mu vzpominku, kde se lejdy rozplyva nad jeho fotkama s detstvi a rika jak to boli kdyz s ni vlastni dite nemluvi, a ze samozrejme ze ho miluje, jak vyklada o tech nejhezcich letech jak byl malej,a jak skoro plakala kdyz se bavili o tom ze jeho prvni slovo bylo mama+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 pro 2016 11:34

+sleduje to a ani se nepohne kdyz vidi tu projekci, je trochu ztuhlej jenom nekolikratse lapave nadechne po vzduchu a kdyz to skonci tak je z toho docela hotovej. Stoci se k ni do klubicka a schova se u ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 pro 2016 13:44

+trochu se vydesi, pac takhle mimo ho videla snad jenom kdyz se s nim tenkrat pred svatbou rozesla, a trochu zapochybuje jestli to od ni byl dobrej napad, ale nezavaha a pevne ho obejme, schova ho u sebe a omota se kolem nej, nic nerika, jen ho tise hladi po zadech a ve vlasech, rty mu tise tiskne polibky do vlasu a je tam s nim, a necha mu tolik casu kolik potrebujeb i kdyby to melo bejt cely odpoledne, a pripadne mu otre nejaky slzy a jen ho tise konejsi dotekama+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 pro 2016 14:00

+on rozhodne vubec nebreci protoze je chlap a vubec desne moc drsnej a. Pak na ni koukne ale porad se k ni tuli protoze je musmutno+ A proc mi to ale nikdy nerekla. Me?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 pro 2016 18:25

+i když rozhodně nebrečí, tak je u něj, hladí ho a objímá a je tam pro něj+ No, protože to zkazila. +pousměje se tak smutně, odhrne mu patku za ucho a vtiskne mu něžnou pusu na čelo+ Já si myslím, že ji vychovávali stejně. Studeně. Asi si prostě myslí, že se rodičovská láska dává najevo tím, že tě zabezpečí, dá ti peníze a postavení. +pokrčí rameny a vtiskne mu pusu na nos+ to jak žiješ, to jakej jseš... pro ni to je jinej svět, nerozumí ti. +pousměje se tak měkce a tak dlouze a něžně ho hladí po zádech+ A neomlouvá ji to. Zkazila to. Měla ti to říkat. +vtiskne mu pusu na rty+ Ale jseš milovanej, děsně moc. My tě milujem, já tě miluju. +pošeptá mu a pohladí ho nosem po tváři+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti