Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Byron » 07 pro 2016 19:31

To je nejdůležitější, že mě miluješ ty. +usměje se na ni atulí se k ní a voní si k ní, k té známé uklidňující vůni+ Ty a Sophie a já miluju vás. A Sophii to budeme říkat často, že jo? +pouaměje se a políbí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 pro 2016 19:35

Jo, poučíme se. Budem jí to říkat každej den. Až si bude myslet, že jsme paka. +zazubí se mu do rtů a políbí ho, klidně a něžně+ A tobě to budu říkat často. +pousměje se a hladí mu prsty tváře+ Mrzí mě to. +pošeptá mu tiše+ Musí to bejt těžký. +usměje se a je ráda, že může bejt u něj a těšit ho, když je mu smutno+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 pro 2016 19:52

My sme stejně paka, takže co? +zasměje se+ Já jsem rád, když mi to říkáš, abys věděla. +pousměje se a dá jí pusu+ Mě to taky mrzí. +koukne na ni+ A taky, že to musíš taky vydržet. +povzdechne si+ Ještě, že se máme.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 pro 2016 20:20

jo. +uculí se+ Miluju tě. +popšeptá mu ještě jednou, aby to věděl+ No, tak od toho mě máš, ne? ty toho se mnou vydržuješ daleko víc. +vtiskne mu pusu na spánek+ to nic. +usměje se+ všechno vydržíme, a bude to dobrý. +slíbí mu+ chceš myslet na něco jinýho? +pohladí ho rty na krku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 pro 2016 20:29

Mame se navzajem co? +pousmeje se+ Jo chco myslet na tebe a jak ses bajecna a. Na to jidlo co tu ted tak paradne voni. +usmeje se na ni+ Ja ji zavolam ale az z londyna jo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 pro 2016 20:38

Jo. +usměje se+ Je to hezký, ne? +pošeptá mu a rty mu bloudí na krku+ Můžeš... a nemusíš, to je na tobě. +slíbí mu+ Budem myslet na jiný věci... na tebe a na mě u sebe, na něco krásnýho. +vydechne mu do kůže, a políbí ho, překvapivě dychtivě, aby ho přivedla na jiný myšlenky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 pro 2016 22:30

Ty jsi děsně moc hezká. +usměje se na ni a pohladí ji po těle, hladí ji a laská a najde její rty a oplácí jí dychtivé polibky. Trochu se k ní přitiskne a usměje se na ni. Trochu tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 pro 2016 22:36

ty jseš taky děsně moc hezkej. +uculí se a tak se k němu tiskne, celým tělem+ Chceš? +pousměje se tak měkce, aby věděl, že nemusí, prostě jen jak se mu chce, a taky že všechno co dělá je pro něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 pro 2016 22:52

to je dobře, že jsem. +uchichtne se a je moc rád, že se jí líbí+ Já chci být hlavně s tebou, lásko. +usměje se na ni, a je pořád tak blízko u ní, hladí ji a líbá a moc se mu to líbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 pro 2016 23:02

víš kdy jsi byl úplně nejhezčí? +uculí se+ jak jsi mi dal poprvé pusu. Měl jsi trochu delší vlasy a skoro strniště a tequilový oči a já jsem byla tak zblblá až to bolelo. +uchichtne se, hladí ho po pasu a po zádech pod trikem a tak se tam s ním líbá a mazlí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti