Vchod, vstupní hala a garáž

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Byron » 19 pro 2016 21:40

Budeme říkat co bdueš chtít kočko. +usměje se na ni+ Můžeme říkat obojí, nebo vymyslet něco úplně novýho. +usměje se a trochu zrudne+ No... jsem myslel že modrý no. +nekouká a ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 pro 2016 21:45

můžem říkat ježíšek. +usměje se na něj+ přijde mi to pěkný. +souhlasí+ No... +uculí se, a potichoučku přeleze sophii, děsně opatrně, aby ji nerozlehla+ tak bude mít modrý. +pousměje se, klekne si nad něj na čtyři a políbí ho, protože je strašně rozkošnej+ jaký budeš chtít, taťko. +uculí se mu do rtů+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 pro 2016 22:05

Mě taky. +usměje se na ni+ A ty mi přijdeš děsně moc pěkná, usměje se a pohladí ji po boku, nijak sexuálně, jenom proto, že ji děsně moc miluje a dá jí pusu+ Nevadí ti to? +ucul íse na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 pro 2016 22:12

co mi vadí, že ti přijdu pěkná? +uculí se+ Nee, nevadí mi to, ani ty šaty. Přijde mi to sladký. +uculí se, a trochu si na něj lehne, tak napůl, protože ho chce cítit blízko+ koupím jí modrý a vezme si je ke stromečku. +slíbí mu a pohladí ho nosem na krku+ máš nějakej dress code i pro svoji skromnou manželku? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 pro 2016 22:21

+přitulí si ji k sobě a hladí ji po těle a přijde mu to moc krásný a nenápadně si voní k jejím vlasům+ Tak jo, ale já jsem to neměl říkat, no. +uchichtne se+ Ne, pro manželku dress code nemám náhodou! +zasměje se, ale potěchu, aby nevzbudil malou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 pro 2016 22:39

ale jo, měl jsi to říkat. líbí se mi to. +uculí se+ To jako že mám jít ke stromečku nahatá jo. +uchichtne se vesele a vtiskne mu pár polibků podél klíční kosti a jen tak něžně ho hladí+ máš takový představy často? jako o modrejch šatečkách? +culí se trošku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 pro 2016 22:48

Nahatá? +vykulí na ni oči+ Mnoooo tak to bys asi měla jíát ke stromečku nahatá, tak to jo, to jo. +přikyvuje a uchichtává se+ Já jsem věděl, že s tím nemám začínat. Mě to tak ujelo, je to jenom taková moje představa no. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 pro 2016 22:55

to by nás asi z tvrze pěěkně rychle vyhodili. +zazubí se na něj+ byrone. +pousměje se a posadí se na něm, aby na něj hezky viděla+ mně to přijde hezký. +usměje se na něj+ fakt jo. já mám taky svoje představy, že jí nechám narůst dlouhý vlásky a budu jí je česat do copů, a tak. +uculí se+ já se ti přece nesměju. jseš její táta, ne. +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 pro 2016 22:57

Myslíš? O tom nejsem tak přesvědčenej, kočko. +uchichtne se+ Phillipa vy asi trochu remcala, ale jinak nic. +zasměje se a sleduje ji+ No jo, jenže já bch měl... no nosit kravatu a spravovat auto a.... +přemýšlí+ No, já nevim, co dělá takovej táta. +koukne na ni, jestli mu poradí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 pro 2016 23:11

no jo, asi jo. +uculí se+ Ale nemusej všichni hnedka zase vidět mý prsa. +zasměje se a jen tak jemně mu sklouzne rukama po hrudi+ ale dyť není rozbitý. +uculí se, a sklouzne k němu zpátky do peřin+ no... já nevim, můj táta stál za houby. +pousměje se a leží u něj+ tak si to jenom představuju. že dělá v neděli k snídani palačinky, a učí děti jezdit na kole, a taky plavat... a zalepuje jim kolena, když si je odřou. +usměje se na něj+ a... někdy je koupe a čte jim pohádky před spaním, nebo si je vymyslí, a pak je učí číst samotný, a taky je bere na výlety podnikat dobrodružství a blbiny, a rozesmívá je, až je bolí břicho. A na tajnačku jim kupuje zmrzlinu, a pak je vodí domů celý špinavý a rozzářený a veselý. +uculí se a lehce mu krouží prstama po břiše+ A taky češe copy a dělá čajový dýchánky s plyšákama a nebo závody v ponožkovým klouzání v hale, a hraje na piráty a na formule a na princezny. A utěšuje je když jsou nemocný, a ukazuje jim, že chlap může bejt chlap a přitom brečet a tulit sea mít nalakovaný nehty a píct cukroví, a že je normální když se lidi maj rádi.+koukne na něj a usmívá se očima+ A taky je učí, že je slušný říkat dobrý den a děkuju, že si nemaj nechat líbit když je někdo mlátí, a že každej má jinej způsob jak bejt šťastnej a všechny jsou správný. A dělá jim pocit bezpečí a opatruje je aby jim nikdo neublížil. A hlavně je má děsně rád, a snaží se, aby o tom nikdy nemusely pochybovat. +uculí se+ to si představuju já, že dělá táta. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London