od Victoria » 19 pro 2016 23:11
no jo, asi jo. +uculí se+ Ale nemusej všichni hnedka zase vidět mý prsa. +zasměje se a jen tak jemně mu sklouzne rukama po hrudi+ ale dyť není rozbitý. +uculí se, a sklouzne k němu zpátky do peřin+ no... já nevim, můj táta stál za houby. +pousměje se a leží u něj+ tak si to jenom představuju. že dělá v neděli k snídani palačinky, a učí děti jezdit na kole, a taky plavat... a zalepuje jim kolena, když si je odřou. +usměje se na něj+ a... někdy je koupe a čte jim pohádky před spaním, nebo si je vymyslí, a pak je učí číst samotný, a taky je bere na výlety podnikat dobrodružství a blbiny, a rozesmívá je, až je bolí břicho. A na tajnačku jim kupuje zmrzlinu, a pak je vodí domů celý špinavý a rozzářený a veselý. +uculí se a lehce mu krouží prstama po břiše+ A taky češe copy a dělá čajový dýchánky s plyšákama a nebo závody v ponožkovým klouzání v hale, a hraje na piráty a na formule a na princezny. A utěšuje je když jsou nemocný, a ukazuje jim, že chlap může bejt chlap a přitom brečet a tulit sea mít nalakovaný nehty a píct cukroví, a že je normální když se lidi maj rádi.+koukne na něj a usmívá se očima+ A taky je učí, že je slušný říkat dobrý den a děkuju, že si nemaj nechat líbit když je někdo mlátí, a že každej má jinej způsob jak bejt šťastnej a všechny jsou správný. A dělá jim pocit bezpečí a opatruje je aby jim nikdo neublížil. A hlavně je má děsně rád, a snaží se, aby o tom nikdy nemusely pochybovat. +uculí se+ to si představuju já, že dělá táta. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.