Vchod, vstupní hala a garáž

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Byron » 19 pro 2016 23:28

Páni... +zašepták když si to všechno poslechne a musí ji hned a akutně něžně a nádherně políbit, aby věděla, že ji miluje+ Tak to všechno chci dělat, kočko. Přesně tohle, jak jsi říkala a ještě teda STar wars bitvy, to nesmíš zapomenout. A domeček na stromě. +pousměje se a dá jí potvrzovací pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 pro 2016 23:35

+usměje se mu do rtů a políbí ho+ Já vím, že ani jeden z nás nemá moc dobrej rodičovskej vzor, ale... najdem si vlastní cestu. +uculí se na něj pěkně+ A naučíme sophii, že je v pohodě si najít vlastní cestu. +vtiskne mu tu pusu+ Jo. +uculí se+ Máme možnost vychovat novýho člověka, že jo. Můžeš jí poprvé ukázat star wars, a zkouknout s ní celý simpsony od začátku. +zasměje se tiše+ Táta dělá všechno co chce. A ty už jseš teďka daleko lepší táta než ten tvůj. +pošeptá mu, a je ráda, že ho může uklidnit+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 pro 2016 23:40

Já budu táta jak nejlíp dokážu. +usměje se na ni a drží si ji u sebe+ A ty jsi boží máma. Já to vím. Já to náhodou cítím. +usměje se a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 pro 2016 23:46

no, snažím se, ne vždycky se mi to daří. +uculí se+ ale jsme na dva, ne? +uculí se, nakloní se nad ním, a políbí ho, úplně něžně a pěkně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 pro 2016 23:55

Já myslím, že daří. +usměje se+ Já se někdy zeptám Sophie, co si o tom myslí. Až bude vzhůru samozřejmě. +uchichtne se a mrkne na ni a dá jí pusu+ Určitě je stejného názoru jako já. +řekne přesvědčeně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 pro 2016 00:20

Jo? +uculí se+ Spi, ty kecko. +zasměje se tiše, ale potěšeně, vtiskne mu pusu, a trochu se z něj odvalí, ale jen vedle, vtiskne se mu zadkem do klína a zádama na hrudník, rukou obejme sophii a ještě si s ním chvilku povídá, dokud neusne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 pro 2016 23:06

Já děsně spim. +zaculí se na ni a dá jí pusu, na dobrou noc a chvíli si s ní povídá a pak už je tuhej jako špalek a spí se mu nádherně až do rána+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 pro 2016 23:14

+spokojeně u něj spí, občas se zavrtí, a spěj tam až do rána. První se vzbudí sophie, ale ještě nemá hlad, tak se tam tak povaluje a lozí a zavrtává se do peřin, a pak žuchne z postele dolů. Na zemi u postele sou dávno připravený polštáře, pač to není prvně, takže spadne do měkkýho a vydá se lézt kolem postele. Robin zvedne hlavu a koukne co to vyvádí, tiše seskočí z postele a lehce do ní šťouchne čumákem, tak kamarádsky, načež Sophie sezná, že se jí nelíbí nevidět na rodiče, tak se chytne o postel a úplně poprvé v životě se postaví, a robin jí pomůže a čumákem jí nadzvedne zadek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 pro 2016 23:40

+nějak se zavrtí, když je kolem takovej šrumec, i když joenom trochu, nejdřív se vyděsí, kde je Sophie, pak uvidí její obličejím vykukovat nad matrací, vykulí oči, chvíli to nechápe, než pohladí Vici, aby ji vzbudil a ukázal jí to, protože je nějak beze slov+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 pro 2016 23:48

mhm... +otevře oči a trochu se k němu instinktivně přitulí+ Chceš? +uculí se ještě napůl ve spaní, ale pak uvidí Sophii jak se na ně zubí svýma třema zubama nad postelí+ no neee. +rozculí se jako pako+ teeda, tady někdo stojí! +zazubí se, pač to obvykle říká poránu Byronovi+ Ty jseš ale šikovný koťátko! +usměje se a je úplně dojatá, chytne Byrona za ruku, a trochu mu stiskne prsty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London