od Jasmine Clarvik » 30 zář 2013 17:56
+tiše ulehčeně se zasměje+ S touhle náladou, jo. +souhlasí s ním, že je její sestra mnohem lepší než šílený upír a sklouzne pohledem k Vicky a vážně pokývá hlavou, když jim sdělí, že je Van v bezpečí a zdá se, že v pořádku+ Zkusíš si opatrně sednout? +zajímá se+ Ne, že by mi vadil fakt, kde máš hlavu... +zazubí se na něj vesele a odstraní mu z čela poslední šmouhu krve, když přestane krvácet+ Říkala jsem, že to není s nimi není sranda. +povzdechne, vysvětlujíc tak, proč je z toho původně chtěla vynechat+ Kdybychom byli venku, bylo by to snažší. Je tu moc malej prostor. +zamračí se trošku+ Navíc nás překvapil. +pokrčil zlehka rameny a souhlasně odkývá to urychlení plánů+ Já myslím, že jsme zapomněli na dost podstatnou věc. +koukne na Chrise posmutněle+ Nedošlo mi, že by Van mohla mít taková práva jako řádný obyvatel domu a nikdo z nás jí nevaroval, aby nezvala cizí lidi. Tedy aspoň ne já. +vypadá poměrně zkroušeně+
Van? +zamrká trošku zmateně Nef+ Tvoje dcera je v domě? +zamračí se a zdá se, že její myšlenky se ubírají stejným směrem jako myšlenky její sestry s ohledem na to, jak se Senders mohl dostat do domu+ Myslím, že to bude tím, že to kouzlo bylo původně vymyšlený pro neuspěchaný přesun mezi světy. Navíc nikdo nepočítal s tím, že ho budeme muset použít v takový situaci. +pokrčí zlehka podmračeně rameny+ Bude nás mnohem víc, ale Senders je úskočnej hajzl a nejsem si tak úplně jistá, jestli vám vaše magie bude k něčemu platná. Zkoušel si jí? +stočí pohled k Chrisovi zajímajíc se, co se tu dělo+ Souhlasím, během několika dnů bychom měli vyrazit. Takže navrhuju, abyste se dneska pořádně prospali a zítra vyzkoušíme ten Jasminin rituál, abychom měli jistotu, že skutečně funguje a já dám zatím vědět k nám, že nás mají čekat. +koukne na ně požadujíc souhlas+ Pokud tady není každý den, taky by mě to nenapadlo. +pousměje se na sestru konejšivě+