Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 01:41

Já jsem vždycky šťastnej, když jsem s teboou. +uculí se na ni a dá jí pusu+ No jasmě, že budem, co bysme nemohli. +uchichtne se tak trochu a pěkně ji políbí a trochu se nakloní a tak trochu ji na té matraci zalehne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 01:45

to je můj velkej úkol, že jo. +uculí se vesele, a když ji zalehne, musí se zasmát, a líbá ho nazpátek, tak hravě a dychtivě a hezky+ nechala jsem se pro tebe vyfotit, k vánocům. do kalendáře. neslušně+zazubí se vesele a okousne mu ret+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 01:47

Jééé, no tak ten si dám do svého mužnýho doupěte. +uchichtne se a dál ji líbá a trochu ji osahává+ A jaký neslušný fotky jsi mi tam nachystala? +uculuje se a dál ji líbá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 01:50

jo, hned vedle obrázku sophie. +zasměje se a trochu se k němu přitiskne tělem+ no, tak různě... v sexy prádle... bez prádla... +zazubí se a olízne mu trochu rty+ jsou to takzvaný masturbační obrázky. +zasměje se a sklouzne mu rty na krk+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 19:57

Myslím, že radši někam kousek dál. +zasměje se+ Téééda, mkočko, ty víš, jak udělat nemravnej kalendář, už se těším, až si ho pověsím. +uculí se na ni a tiše zavzdychá a dlaní vklouzne pod triko a najde její ňadra, aby je mohl polaskat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 20:23

Jo? +musí se uculit a líbá ho už pěkně dychtivě a vzrušeně, a když ucítí jeho ruce pod trikem, zavzdychá+ máš studený prsty. +rozesměje se a trochu se kroutí, protože to studí, ale tak vzrušujícně, a tělem jí projede ten parádně příjemnej záchvěv+ bože já tohle miluju. +uchichtne se mu do rtů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 20:32

Tak já si je o tebe zahřeju. +uculí se a hnedka si je taky o ni zahřívá a taky tak, aby se jí to pořádně líbilo, stáhne jí triko pryč a začne jí ty prsa olíbávat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 20:37

hmm... +zavzdychá spokojeně, tiskne se mu ztuhlýma bradavkama do dlaní, prstama mu klouže ve vlasech+ kousni mě. +pošeptá mu prosebně a oči se jí tam v tý tmě lesknou a kalhotky má hodně rychle vlhký, obejme ho stehnama a přitiskne se klínem k jeho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 20:48

+uculí se jí do kůže a kousne ji kolem ňader, tvrdě, tak jak to má ráda. Pousměje se a klínem se o ni otře, než jí vyhrne sukni a začne ji hladit prsty a zaměří se na klitoris+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 20:53

+zasténá nahlas, a úplně se zachvěje, protože je to parádní, a když jí vklouzne rukou do klína, tak se tak vzrušeně uculí, prohne se mu pod rukama a rozepne mu rukou poklopec, aby tam mohla prstama vklouznout a začít ho taky vzrušovat, sama už je úplně mokrá a šeptá mu do ucha nemravnosti jak to má rád zase on+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house