Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 17 úno 2013 01:10

To je dneska? +povzdechne si+ A mám jít s tebou? Kdybys chtěla, tak klidně. Dokonce bych se i slušně oblík. +nabídne jí+ Rozesmát? A myslíš, že to se mi nepovede? +uculuje se, chvilku vyčkává a pak nečekaně zaútočí na její břicho, přitiskne se k němu rty a vyfoukne zvuk, takže to udělá takový ten prdící zvuk+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 úno 2013 01:29

Ty bys šel? +koukne na něj vděčně a natáhne se, aby ho políbila+ Děkuju, ale bylo by to zbytečný. Chris si vyžádal soukromý stání, aby tam nemohli novináři, takže by tě dovnitř stejně nepustili. Akorát bys celej den proseděl na chodbě. +pohladí ho jemně po břiše+ Jestli nechceš bejt tady, přemístím tě do města. +navrhne mu+ áááááá! +vyjekne, když na ni zaútočí, a jak to lechtá, snaží se jeho hlavu odstrčit, a i když se snaží, co může, nakonec se přece jen musí rozesmát+ Dobře, dobře, vyhrál jsi, jsem šíleně vytlemená princezna. +culí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 úno 2013 11:55

Dobře, tak ti budu celej den posílat nemravný esemesky, jo? +usměje se na ni+ A budu tu na tebe čekat a až se vrátíš tak tu budeš mít nachystanou večeři. +uculí se+ Do města si zajdu, počítám, že tohle +ukáže na náramek+ Mě přemístí i tam. Šíleně vytlemená princezno. +usměje se a začne ji zase líbat+ V kolik tam máš bejt? +zamumlá mezi polibky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 úno 2013 18:19

Tak to jsem teda zvědavá. +uculí se+ No teda, ty jseš naprosto boží. +usměje se na něj+ Co mi uvaříš dobrýho? +zajímá se+ No snad by mělo. Kdyby ses ocitl někde v háji, tak mi zavolej, a já si pro tebe dojdu, hm? +cvrnkne ho do nosu a oplácí mu polibky+ Hmm.. asi tak za hodinku a půl. +koukne na budík u postele+ Měla bych jít do sprchy, ale strašně se mi nechce. +koukne na něj tragicky+ Fakt děsně moc.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 11:56

Nooo... +zamyslí se a podrbe se ve vlasech+ Tak umím špagety a sendvič. +zazubi se na ni+ neboj něco vymýšlím A slibuju že se do zadnyho průšvihu nedostanu. Na mou duši, na psí uši, na kočičí svědomí. +slavnostně přísaha a dva prsty má zvedly+ A chtělo by se ti kdybych šel s tebou? +uculuje se a ytahne ji zpostele a vede do koupelny+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 18 úno 2013 12:06

+už to přecházení po pokojích nemůže vydržet, tak se rozhodne jít dohlídnout na to, aby Vici včas vstala, dojde chodbou k její ložnici, zaklepe, nečeká na odpověď a rovnou vrazí dovnitř+ Vstávej, už je nejvyšší čas se- +poněkud mu dojdou slova, když tam proti němu stojí oba dva nahatý+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2013 12:09

Tak mi udělej sendvič obloženej špagetama, to jsem ještě neměla. +zazubí se nadšeně+ Tak jo, beru tě za slovo. +přikývne vážně a dá mu pusu+ No... to by možná bylo o chloupek snesitelnější. +připustí a uculí se, vyskočí z postele a míří do koupelny, když se rozletěj dveře, Vici poněkud zaječí a skočí za Byrona+ Kristepane! Hráblo ti? Vypadni! +zařve vytřeštěně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 12:19

+je s Vici na cestě do koupelny když se rozlitnou dveře. Jen vyvalí očí a nakonec se na něj zazubi i když poněkud vyjevene a rukama si kryje nejchoilostivejsi partie+ Nazdar. +vypadne z něj+ Zachvilku bude nachystaná neboj.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 18 úno 2013 12:51

Nazdar. +odvětí poněkud konsternovaně+ Tak... ať to moc netrvá. To chystání. Nechci přijít pozdě. +otočí se honem a dokonce za sebou zavře dveře+ Panebože, moje oči. +zamumlá si pod vousy a jde do sebe zkusit nacpat něco k snídani+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2013 12:54

Panebože. +zavrtí hlavou+ Budu si s ním muset vážně pohovořit a o významech a vrstvách slova soukromí. +vleze do sprchy a pustí vodu+ Nemá se náhodou Jeefes starat o to, aby se takový věci nestávaly? +začne si šampónovat vlasy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house