Hannibal Lecter

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2017 16:08

Já jsem ho ještě neměla, ale bude to skvělé, to jsem si jistá. +usměje se na něj a na podiu se objeví majitel restaurace aby jim oznámil že zachvíli bude půlnoc a začne odpočítávání a všichni se postaví a odpočítávají taky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 01 led 2017 16:38

Jistě vám bude chutnat. +usměje se, a když přijde majitel, zdvořile zatleská jeho miniprojevu, a chopí se svojí sklenice+ Připravená? +usměje se na ni tak šibalsky a postaví se, podá jí flétnu se šampusem a jak stojí, je u ní daleko blíž a vdechuje její vůni a sleduje její prsty omotané kolem nožky sklenice+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2017 18:14

O tom nepochybuji. +usměje se na něj, tak pěkně a chytne sklenici za spodní část nožičky, jak se to má+ Připravena. +přikývne a sleduje ho, potichu odpočítává s ostatními+ Tři... dva... jedna.... +pousměje se+ Šťastný Nový rok, Hannibale. +usměje se na něj a přiťukne si s ním+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 01 led 2017 18:49

+když odpočítají do jedničky, číšníci nechají vybuchnout pár menších balíčků konfet všichni se roztleskají+ Šťastný nový rok. +usměje se na ni Hannibal, přiťukne si s ní skleničkou se šampusem a pak se pousměje, konečky prstů jí jemně vybere z vlasů konfetu, nakloní se k ní a vtiskne jí na rty novoroční, sváteční polibek+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2017 19:12

+pousměje se, protože on má ve vlasech taky konfety, ale jí to přijde roztomilé, tak mu je tam taky nechá a nakloní se k němu a polibek mu něžně oplatí. Usměje se na něj a decentně se napije+ Máte nějaké novoroční předsevzetí? +vyzvídá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 01 led 2017 19:58

+když se trochu odtáhne, pousměje se, a vychutná si doušek sampaňského a lechtání bublinek+ Předsevzetí? ne, to ne. +zavrtí hlavou+ jsem se svým životem poměrně spokojený tak, jak je. Možná bych si měl udělat více času na své zájmy. +připustí s úsměvem+ vy mtáte? +zajímá se+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2017 20:00

Vždycky je dobré udělat si víc času na zájmy, když má člověk tu možnost. +pousměje se a znovu se posadí+ Já? Ale ne... +zavrtí hlavou+ Obvykle ano, v únoru už nevím, o co se jedná. +zasměje se vesele+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 01 led 2017 20:17

souhlasím. +usměje se a dopije svoje šampaňské+ nepříkládal bych tomu příliš velký význam... pokud chcete, můžete věci změnit kdykoliv během roku, ne čekat na nový rok. +usměje se vlídně+ Zatančíme si? +navrhne, když začne zase hrát hudba+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2017 20:42

Však já vím. +zasměje se a sleduje ho a když se jí zeptá, tak jí oči úplně zasvítí a ona přikývne+ JIstě, velice ráda. +přikývne a chytne se ho za ruku, aby ji mohl dovést na parket+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 01 led 2017 21:05

+odvede ji na parket a tam se chopí její dlaně a ruku jí omotá kolem pasu, tak důvěrně, ale pořád přijatelně na veřejnost+ Tančíte dobře. +složí jí kompliment, on sám má kroky v malíčku a lehce ji vede po parketu mezi ostatními páry+
Hannibal Lecter

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí