viewtopic.php?f=218&p=46143#p46143Remus píše:+Tak napůl to čekal, ale stejně mu srdce poklesne, když uvidí Niu hladově se krmit čerstvou kořistí. Vůně krve a masa naplní vlčí chřípí a v tlamě mu spustí sliny, ale ovládá se natolik, aby se tím nenechal rozhodit. Počká, dokud oba dva nezmizí mimo dohled, než se v křoví pohne. Už už chce vyskočit ven, když ho upoutá pohyb v křoví... sleduje, jak drobní tvorečkové obklopí mršinu a ještě chvíli tiše pozoruje. Pak se společně vrátí odkud přišli a ráno se Remus probudí na polštáři z trávy, v hlavě mu třeští a bolí ho snad každá kost v těle. Chvilku jen leží a dá si nějaký čas na srovnání se s lidským tělem, pak vstane, obleče se do připravených šatů a pomalu se vrátí k domu. Cestou si v hlavě srovnává, co vlastně v noci viděli... a hlavně jak s tím naloží+
+za svítání Remuse opustí, aby se mohl přeměnit a vzpamatovat se a doma zatím připraví snídani pro vyhladovělého vlka. Když se Remus vrátí, něžně ho obejme a procítěně ho hladí po zádech, aby mu alespoň trošku ulevila v jeho stavu. Pak se spolu posadí ke snídani a Styx nalije Remusovi velký hrnek kafe na vzpružení+ Tak co říkáš na ty naše dva raubíře +teprve teď si o tom můžou v klidu pohovořit+ Asi jsem byla příliš bláhová, když jsem si myslela, že bychom z draka mohli vychovat roztomilého domácího mazlíčka +povzdechne si trochu zklamaně+ Přiznávám, trochu mě to šokovalo, co jsme viděli +zakousne se zamyšleně do toastu+ ale to se dalo čekat. Nia je už dospělá a neuspokojí se s masem, kterým ji krmíme. Potřebuje lovit kořist. Je to její přirozený instinkt. Asi... asi bychom jí v tom neměli bránit... co myslíš ty? +zvedne k němu oči+