Pánský pokoj

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pánský pokoj

Příspěvekod Jessica » 15 pro 2012 15:31

Nebo smrad z jelena. +uchichtne se+ Vidíš, půjde ti to. +zase jí zkusí přehodit jednu kouli+ Hop. Umím i provazochodit. +přikývne+ Sezbírá koule ze vzduchu a položí je na kulečníkovej stůl+ Ale tyhle jsou oproti vánočním ozdobám dost těžký+ Ale většinou jsem byla šašek. +zasměje se+ A žonglovala jsem s banány.
dejte mi někdo cigááárooo!
Jessica

Příspěvekod Byron » 15 pro 2012 15:32

+zívne+ No, holky, to je super, že si tak žonglujete ale já padám spát. +vytáhne si deku na ramena a vstane z křesla a znovu zívne+ Dobrou noc. +šourá se z pokoje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 pro 2012 15:50

No to je taky dobrý +zahihňá se+ Jsme docela šikovný +zubí se na ni+ Tyjo, někdy mi to ukážeš, viď? +udělá psí oči+ Jsou těžší +souhlasí+ sice se nerozflákají, když ti upadnou, ale pustit si je na nohu je fakt blbý +zaksichtí se+ s banánama? +směje se+ ale dyť ty nejsou kulatý +neumí si to představit+ No jo, tak jdem spát +protáhne se, až jí křupne v zádech+ Doufám, že trefím do svýho pokoje +odloží tágo, dožunkne tequilu a vyrazí na chodbu+ Dobrou, květinky +zakření se na ně přes rameno+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jessica » 15 pro 2012 16:27

Však ono je to jedno. Můžeš žonglovat i s noži nebo se zapálenejma pochodněma. Tak já jdu taky. +posbírá svou deku a vyrazí ke svýmu pokoji+
dejte mi někdo cigááárooo!
Jessica

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 úno 2013 13:41

Cože? +vyvalí na něj nevěřícně oči+ Ale to je blbost jak by mohl zmizet? Psala jsem ho já sama. +rezolutně to popre, sedne si do křesla a prehodi nohu přes nohu+ Leda by ho někdo vyměnil nebo já nevím. +koukne na něj+ Vazne mi nekecas? Leda že by to udelala Phillipa ppkousi se mě odříznout od finančních zdrojů. +nápadně ji ještě, sleduje ho jak přechází po místnosti a snaží se moc nevejrat ale i tak si nemůže odpustit si pohledem vychutnávat jeho celého. Když se na ni nekouká+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 úno 2013 14:29

Spíš ti někdo vyměnil inkoust. I ten tvůj dopis, co k tomu byl, zmizel. +vytáhne z kapsy papír s Wenainou pečetí a podá jí ho, kromě pečeti je úplně prázdnej, a taky značně ohmatanej a očividně mnohokrát skládanej a rozkládanej+ No nic, to je jenom drobná nepříjemnost, máme mnohem zasranější problém. +koukne na ni a tváří se fakticky vážně+ V Camorru se objevil docela nepříjemnej zmrd, říká si Šedý král a kurví, co může. Za normálních okolností by se s ním Páni Parchanti vypořádali s levou rukou v zadku, jenže tenhle hajzlík má v rukávu Nájemága. +zaksichtí se+ Ze spolehlivejch zdrojů vím, že plánuje zabít Capu, nakrmit mým gangem žraloky, a navrch vyjebat z celým Camorrem. A ten zkurvysyn z Kathainu pořádně komplikuje situaci. Potřebujeme proti magii bojovat... magií. +zvedne významně obočí a konečně se na ni podívá+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 úno 2013 15:10

Aha, tak to vypadá na výtržnost mé drahé neteře. +nakrčí nos, ale musí se uculit, než mu vrátí prázdný dopis+ Nájemága? O nich nic nevím. O šedým králi taky ne budeš mi to muset všechno vysvětlit. +zatváří se poněkud zmateně Ale dobře. +přikývne a vstane, udělá pár kroků k němu, ale pak se zarazí, aby nevypadala moc hrrr, že mu chce pomoct+ Uděláme obchod. Já vám pomůžu s mágem a vy mě pak ukradnete obrazy. +přikývne a natáhne k němu ruku, aby tu dohodu zpečetili+ Dobře?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 úno 2013 15:39

No já ti všechno vysvětlím. +přikyvuje dychtivě a strčí si dopis zpátky do zadní kapsy+ Jean má o Nájemázích nějaký knihy. Poslouchej, Wenai, +poškrábe se rozpačitě ve vlasech+ já tě nenutím jít do toho s náma. Ale víš toho o magii mnohem víc než my, tak bys nám mohla aspoň poradit. +pokrčí rameny+ Už jsme to se Jeanem na toho čárymáryfuka zkusili, a sami s ním moc nesvedem. +tváří mu proběhne poněkud bolestný záchvěv naznačující, že to nebylo pěkný setkání+ Dokáže způsobit bolest myšlenkou, ovládat mysl pomocí tvýho jména, trochu moc si zakládá na svým ptačím mazlíčkovi, a taky se mu moc nelíbí, když mu nadáváš do debilů. +uculí se napůl+ To zní férově. +přikývne a nezmiňuje se, že i tak by pro ni ukrad všechny obrazy v Camorru, a zadarmo+ Dohodnuto před zraky Třináctého, na moji zlodějskou čest. +potřese si s ní rukou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 úno 2013 15:53

+potěšeně se usměje, když jí stiskne ruku a poněkud jí trvá, než tu jeho pustí a i tak dost neochotně+ Knihy, ano. +přikývne+ Přečtu si je. A ještě něco, nechoďte do knihovny, je tam duch. Podařilo se nám vyvolat jednoho z mích předků a ještě nevíme, co a jak. Pomůžu vám, Locke, to víš, že ano. +přikývne s úsměvem+ Taky umím způsobit bolest myšlenkou. K ovládnutí člověka nepotřebuju sice jeho jméno, ale musím ho vidět, nebo mu být nablízku a... taky se mi nelíbí, když mi někdo nadává do debilů. +pousměje se+ Já vím, že tak nepůsobím, jako nějaká mocná čarodějka, ale to jsou, ehm, mimikry. +prozradí mu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 úno 2013 16:09

+pustí její ruku a radši ji honem sbalí do pěsti a zatne si nehty do dlaně, aby se trochu vzpamatoval+ V knihovně je duch. Samozřejmě. +akceptuje to stoicky+ To se neboj, knihovny nejsou moje nejoblíbenější místa na zemi. A Jeana varuju. Pokud mě nebude moc srát. +zazubí se a poněkud vytřeštěně ji pozoruje+ Tak to si budu dávat dobrej pozor, jak ti nadávám. +usměje se chabě+ Trochu jsem doufal, že budeš mít něco v záloze. Nechal jsem Sanzy a Brouka samotný v Camorru a trochu se obávám, aby tam, Dobrodinče nedopusť, zatím nespadli do nějakejch monstrózních sraček. +povzdychne si, a nejradši by jí vypověděl, jak toho má na talíři trochu víc, než kolik může ubalancovat, ale pak jen stiskne čelisti+ Děkuju. Páni Parchanti ti tu pomoc nezapomenou. +slíbí+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré