Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 13:03

+když nebezpečí pomine tak se i on dostane do koupelny pod sprchu ale nedělá tam nic konkrétního+ myslím že jsem konsternovanej. +vypadne z něj+ Dá se to léčit co myslíš? +vezme si houbu a nakonec se přece jenom začne umyvat+ jo Jeefes nás má hlídat. Já mu za to vynadam s tím si vůbec nedělej starosti.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2013 13:45

No hlavně doufám, že to není nakažlivý. +zazubí se+ Chudáček Chris, úpěnlivě se pokoušel vsugerovat si, že tu po večerech hrajeme puzzle. +uculí se, podá mu šampón a vezme si od něj sprcháč+ Tak jo, postarej se o to. Řekni, že mu seberem prémie. +dá mu pusu a opláchne se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 13:51

Ale puzzle by sme si někdy zahrát mohli. +zasmeje se dá ji taky pusu a pohladit ji po křivkách v rychlosti si umyje vlasy a vyskočí ze sprchy jak kamzik+ hmmm počítám že mimo jiné dám dneska dalších pár levelu na xboxu. +uculuje se a ve skutečnosti má jiný strašlivé tajný plány+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2013 14:41

Já na to vůbec nemám trpělivost, vždycky mě to nejpozdějc v půlce vytočí a pak je rozkopu. +zasměje se, osuší se ručníkem a zamíří ke skříni s oblečením, vytáhne bílou blůzu, nějaký spodní prádlo, černou pouzdrovou sukni, tělový samodržky a černý lodičky na přiměřeně vysokým podpatku a začne se oblíkat+ Tak jo, zastřel za mě pár gangsterů. +zazubí se na něj přes rameno+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 15:03

+omotá si ručník kolem pasu a druhým si suší vlasy a jde za ní+ Musíš skládat takový ty malý. Dětský. S gumídkama. +mrkne na ni sedne si na postel a sleduje ji, jak se oblíká, a strašně se mu to líbí, má co dělat, aby to na něm nebylo vidět+ Ehmmmm ty budeš mít na sobě tohle až se vrátíš? +zeptá se poněkud inteligentně, ale na jeho omluvu se mu krev z mozku přestěhovala do jižnějších partií a je fascinován zejména těma samodržícíma punčochama+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2013 15:27

Jé tak jo. A potom si je pověsíme nad postel. +zazubí se+ Cože? +koukne na něj zmateně+ Jo ták, to se ti líbí, jo? +uculí se+ Já jsem dneska za konzervativní hodnotu. Jakože aby bylo všem jasný, že v mým domě žádný mravní ohrožení dětí nehrozí, a že pomůžu Chrisovi s vhodnou výchovou. +ušklíbne se, zapne si sukni a vleze do bot+ A naprosto určitě to na sobě budu mít i večer. +mrkne na něj, namaluje si oči a začne si před zrcadlem sušit vlasy+ Myslíš, že je červená rtěnka moc? +kouká na sebe kriticky s nakrčeným nosem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 15:45

Já myslím, že seš spíš sexy hodnota. Ale jako soudce bych ti na to s radostí skočil. +uculí se a zvedne se z postele a dojde k ní a obejme ji kolem pasu, zezadu a kouká jí přes rameno do zrcadla+ Obávám se, že ještěli si vezmeš ještě červenou rtěnku, tak se nedostaneš ani z tohohle pokoje, protože budeš obviněna z toho, že seš moc sexy a bude na tobě vykonán trest. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2013 16:27

No tak to je ještě přidaná hodnota. +zazubí se, a pohladí ho po ruce, co má na břiše+ Jasný, takže žádná rtěnka. +uculí se, líbne ho ze strany na tvář a vymaní se z jeho náručí, aby si mohla udělat ležérní drdol+ Trestat se bude až večer. +zazubí se+ Už musím fakt jít, nebo mě zabije. +chytne ho za ruku a odklape si to ke dveřím a dolů do kuchně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 16:37

Dobře, dobře. +usměje se a pustí ji i když teda nerad+ A dělej si čárky, kolik právníků po tobě bude koukat a ber si od nich vizitky, abych pak mohl chránit tvoji čest a případně jim rozbít ústa. +dělá tam chvíli svalovce+ Myslím na tebe, jahodo. +dá jí ještě pusu na tvář, než odejde pryč+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2013 16:50

Obávám se, že brát si vizitky od cizích právníků by mohlo vyslat špatnej signál a zbořit moji konzervativní image. +zasměje se+ Já na tebe taky. Budeš mít pěknou škytavku. +uculí se, políbí ho na rozloučenou a zmizí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house