Vchod, vstupní hala a garáž

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Victoria » 06 úno 2017 00:16

já vím, a je to boží. +zazubí se a vtiskne mu pusu+ joo, a třeba na nás zbyde trochu do rtu a budeš mi ho sníst z břicha. +chichotá se trochu+ Sophiiii, to nesmíš koťátko... +uculí se trochu a jemně jí ten bagr sebere+ Tátu to bolí, hele, udělej mu malá... no. +pousměje se+ jak ji vůbec budem trestat? +uvědomí si+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 úno 2017 00:18

Určitě zbude, objednáme obří dort. +uculí se na ni a jenom se uculí+ Co to bylo, co? +zasměje se a drží, když ho spíš tak plácá, než aby ho hladila+ My ji budeme trestat? Vždyť je hodná!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 úno 2017 00:20

Sophieee, lidi se nebijou. +chytne ji za ruce a předvede jí jak se to dělá, hezky jemně+ No, to se naučíš, to víš že jo. +uculí se+ no zatím je, ale potom, až povyroste a začne na všechno říkat nenenene. +uchichtne se+ Aby se naučila trochu poslouchat. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 úno 2017 00:25

Jo, takhle a pěkně. +uculí se na Sophii a nechá to na sobě všechno předvést a jenom se uculuje+ Však na něco přijdeme, že jo. +mrkne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 úno 2017 00:27

no vidíš, jak se táta usmívá, když ho pěkně pohladíš. +uculí se na malou+ No jo... jak trestali vaši tebe? ať vím čemu se vyhnout +zazubí se+ Nás většinou otec zmlátil, nebo nás zamknul do pokoje a pak na nás zapomněl... což bych samozřejmě vynechala. +zašklebí se a podá sophii plyšovýho yodu, pač tím to nebolí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 úno 2017 00:31

Mě taky zavírali do pokoje. +usměje se na ni tak trochu smutně a pohladí ji, aby ona smutná nebyla+ To dělat nebudeme. Ale ona bude hodná, že jo prďolko? +usměje se a trochu se pere s yodou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 úno 2017 00:33

Jo. +pousměje se+ Taky jsi čůral z okna, když na tebe zapomněli? +uculí se a honem ho políbí, aby nebyl smutnej a myslel na hezký věci+ To jo, ale nejdřív se musí naučit co nesmí... třeba běhat do silnice a tak. +usměje se a oba si je přitáhne do velkýho objetí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 úno 2017 00:37

Nee, na mě nikdy nezapomněli. +usměje se+ Musel jsem jít ven a všem se omluvit, za to, jak jsem se choval. +odfrkne si+ No to nesmí, že jo. Že to nebudeš dělat prďolko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 úno 2017 00:40

to mě mrzí. +pousměje se smutně+ pojď ke mně... +přitulí si je k sobě a pěkně ho políbí, a sophii rozcuchá vlasy+ Já vás oba miluju, a nikdo vás ponižovat nebude. +pošeptá jim+ jinak ho děsně moc speru. +uculí se a schová je pod deku, aby byli jako v bunkru+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 úno 2017 00:44

Už je to pryč, kočko. +usměje se a obejme ji a trochu se k ní přitulí a políbí ji, tak pěkně, aby to už ani ji netrápilo+ A sme schovaný! Všichni, tak. +uchichtne se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London