Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 06 úno 2017 01:40

to si piš. +zazubí se na něj. vyfotí si ho, a pak odloží mobil a jen se na něj tak dívá, protože je krásnej a jenom její. vstane z pohovky, dojde k němu, vezme mu z ruky tu plechovku a políbí ho, dlouze a hezky a tak zamilovaně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 úno 2017 01:43

+kouká na ni, co dělá a pak se usměje, položí to pivo a vezme si do náruče ji, protože je to mnohem lepší obejme ji a přitiske k sobě a líbá ji a líbáááá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 úno 2017 01:46

+opře se tam o něj, jak je opřenej, rukama o hrudník, a trochu mu sevře tričko v prstech, líbá ho a líbá a je jí hezky+ abys to nespálil. +uculí se, ale nepustí ho, kouká mu do očí a je z něj úplně hotová+ víš že tě miluju, viď? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 úno 2017 01:52

Já to nespálím, kočko, jsem rozenej kuchař. +uculí se na ni a hladí ji po těle+ Líbím se ti jo? To je to, na čem mi záleží. +pousměje se a zlíbá jí rty a lehce ji kousne do spodního rtu+ Protože tě taky miluju. A děsně moc.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 úno 2017 01:55

to já vím, jseš nejlepší kuchař v našem domě. možná kromě jeefese. ale toho u toho nemůžu líbat. +zazubí se na něj a rukama mu vklouzne pod triko a hřeje si je o jeho kůži+ no, dost mě bereš. +zasměje se a lehce ho zatahá zuby za spodní ret+ no, to mám jedinou kliku. +uchichtne se trochu a pohladí ho nosem na krku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 úno 2017 01:57

Jo? A už jsi to zkoušela? Třeba by si dal říct. +uculí se na ni a npustí ji od sebe ani na kousíček a pořád ji mezi větami tak líbá a usmívá se+ Obávám se, že je to už doživotní a nedá se s tím nic dělat. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 úno 2017 02:03

fuuj. +zazubí se vesele+ dyt je jak můj otec. +uculí se na něj a vtiskne mu pár polibků+ tak jo, tak já s tím nic dělat ani nebudu. +usměje se a ještě ho olíbává+ páni, já sem tak děsně zamilovaná. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 úno 2017 02:05

To si teda nemyslím, Jeefes je o hodně lepší. Příjemnější. +uchichtne se a pohladí ji po bocích a lehce jí stiskne zadek, aby ji k sobě přitisknul+ Ona je zamilovanááá. +usměje se a je rád+ Děsně moc ti to sluší. +prozradí jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 úno 2017 02:08

ale vsadím se že líp jak ty nelíbá. +uculí se vesele, vtiskne mu pusu+ oh božíčku ten kuchař mi sadá na zadek. +zazubí se vesele a přitiskne se k němu blíž, a ještě blíž+ jo? já se pro tebe příště i namaluju. +uculí se a líbá ho víc dychtivějc+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 úno 2017 02:13

No jo, jenže líp než já nelíbá nikdo, že jo, to je přece jasný. +zazubí se na ni vesele+ A líbá tě dobře? +uculí se na ni a pak začichá+ Aha... musím to otočit! +uculí se a ještě ji olíbne, než se přesune ke grillu, ale jednou rukou ji pořád objímá+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London