Obývací pokoj

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Remus » 10 úno 2017 19:24

Dobře. Kdykoliv budeš připravená. +přikývne s úsměvem+ Do zimy nám zbývá ještě spousta času. tedy do léta. víš jak to myslím. +zasměje se, a jak tak na sebe navzájem čekají, první je u lehátka Romulus, vyskočí z bazénu a otřepe se tak, že sotva vylezou z vody, jsou zase mokří+ A potkáme se uprostřed? +usměje se kousne si z druhé strany a pár kousků šunky zevnitř vytáhne pro romuluse jako pamlsek+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 10 úno 2017 22:01

To teprve zjistíme +uculí se a okousává sendvič ze svého konce, až jim nakonec zbyde už jenom poslední sousto, které dělí jejich rty od sebe a to pochopitelně nechá Remusovi a když se konečně probojuje k jeho rtům, se smíchem ho políbí na rty - jako Lady a Tramp ve své slavné scéně :D +
Obrázek

+a v poledne, když je slunce nejžhavější, si zalezou do domu a odpočívají na gauči a čtou si, protože v tom vedru se ani nic jiného nedá dělat+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 11 úno 2017 16:20

+a Remus si k tomu na ten gauč vezme zápisník a pustí se do sepisování svojí oddávací řeči, škrtá a zamyšleně přepisuje, a občas koukne na Styx jako by hledal inspiraci+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 11 úno 2017 21:06

+neruší ho u vymýšlení toho proslovu, akorát se na něj hezky usměje pokaždé, když se na ni podívá. Pak se tiše vzdálí do koupelny, protože už to prostě nevydrží pořád na to myslet a udělá si těhotenský test+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 23 srp 2017 10:20

+přemístí se s Remusem domů a setřese jeho ruku+ Mohl bys mi prosím vysvětlit, co se to tam dělo? +snaží se mluvit klidně, ale přes všechnu snahu se jí to moc nedaří, jak je rozrušená+ Co to tam ta holka na tebe zkoušela? +pořád má před očima tu scénu+ A tys tam jen seděl a- +hrdlo se jí stáhne do průměru brčka a musí se hodně přemáhat, aby se nerozbrečela+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 24 srp 2017 01:10

+ani se nestihne nadechnout, když se přemístí, a trochu ho to vyvede z rovnováhy+ Cože? +zamračí se, a zapne si poslední knoflíček+ Pokousal mě tůňodav, dost to krvácelo. Bylo třeba to vyčistit a zalepit... +otočí ji za zápěstí k sobě+ O čem to mluvíš? +zeptá se klidněji, když slyší, jak divně zní+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 24 srp 2017 11:45

+kouká, jak si Remus spěšně zapíná košili, což vypadá, jako by ho přistihla in flagranti a on se snažil zachránit situaci :D a už podruhé musí přes stažené hrdlo spolknout pláč+ Vážně? Z mého pohledu to její ošetřování vypadalo rozhodně jinak +opět se mu vysmekne+ Nejsem slepá. Viděla jsem, jak se na tebe dívá. A taky jsem viděla, jak tě hladila. To nemůžeš popřít! +kouše se bolestivě do rtu, aby nepropukla v pláč, nehodlá před ním odhalit svoji slabost+ A ty sis to nechal líbit... nic jsi neudělal! +hlas jí přeskakuje z oktávy do oktávy, jasná známka toho, jak je z toho úplně v hajzlu :D+ Remusi, proč...?! +zadívá se mu do očí se vztyčenou hlavou a snaží se přitom zachovat si poslední špetku hrdosti+

(hádkaaa :hop* )
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 24 srp 2017 22:57

:mrgreen:

+upraví si límeček a už zase vypadá slušně+ Vážně, můžeš mi zkontrolovat ránu. +pousměje se napůl v žertu,poklepe si prsty na obvaz, ale pak mu úsměv sklouzne z tváře+ Jak se na mě dívá? +zvedne obočí překvapeně+ Obdivuje mou práci, na tom přece není nic špatného. +pokrčí rameny klidně, ale je na něm vidět, že ho intenzita její reakce dost překvapila, a ne zrovna příjemně+ Všimla si mých jizev, nejsou totiž zrovna nenápadné. +poznamená+ To jsem ji měl plesknout přes ruku? +zamračí se+ Překrucuješ skutečnost, vždyť se vůbec nic nestalo. Vždyť by mohla být moje dcera, proboha. +zavrtí hlavou nechápavě, možná je na něm trochu vidět, jak nesmyslná mu ta diskuze připadá+ Co se děje doopravdy, Styx? +podívá se na ni pátravě, protože se mu nezdá, že by tak vyjela jen kvůli nevinnému doteku+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 25 srp 2017 09:59

Já ti přece věřím, že tě něco kouslo. O tohle vůbec nejde +potřese hlavou+ Copak sis toho nikdy nevšiml? Kouká na tebe jako na nějakou popovou megahvězdu. Já jsem si toho všimla hned. Ona neobdivuje tvoji práci, ona obdivuje tebe +jako žena to poznala hned+ Jo, třeba plesknout, nemá na tebe co sahat +vystrčí bojovně bradu+ Ještě před pár měsíci bych jí za tohle na fleku rozcuchala účes a rozmazala líčení… znáš mě + teď si ale kvůli dětem, které nosí pod srdcem, zachovává důstojnost+ Nic se nestalo? +ztiší najednou hlas+ Mně to ale zabolelo, když jsem viděla, jak tam spolu jste. Trávíš s ní mnohem více času než se mnou. Je mladá, krásná, štíhlá, vůbec se s ní nemůžu srovnávat, já vypadám jako plejtvák obrovský. Nejsem sexy a teď už si se mnou neužiješ ani ten sex +vzlykne+ A líbíš se jí. Některé ženské si jdou tvrdě za svým a neberou ohledy na to, jestli je objekt jejich zájmu ženatý, anebo má děti +vyleze nakonec z ní, co ji tak trápí, prostě se bojí, že by o něj mohla přijít+ Asi na ni žárlím...
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 27 srp 2017 12:16

Tak o co jde? +sleduje ji nechápavě+ Ale prosím tě, nepřeháněj... je to ještě kuře. +zavrtí hlavou, ale aspoň mu to všechno konečně zapadne do sebe+ Mrzí mě, že tě to ranilo, ale opravdu se nestalo vůbec nic. +namítne+ Mně připadáš pořád krásná a sexy. +pousměje se a přistoupí k ní, aby ji objal kolem pasu+ O tohle ti jde? +zvedne překvapeně obočí+ Copak mi vůbec nevěříš? +zadívá se na ni trochu dotčeně+ Na něco takového přece musí být dva, těžko mě přiváže k židli a znásilní. To si myslíš, že mi jde jen o sex? +zamračí se+ Po tom všem, co jsme spolu zažili? +narazí na jejich minulost+ Myslím, že jsem za ty roky projevil opravdu hodně tolerance, a zasloužím si od tebe taky trochu důvěry. +dodá klidněji+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse