Styxin pokoj

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Styxin pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 19 úno 2017 23:08

+poslouchá ho tiše+ Až se tam trochu oteplí, hned tam spolu vyrazíme. V Cornwallu je v tuto dobu ještě nevlídno. Měl bys svým rodičům představit svoji ženu. A říct jim, že čekáme rodinu +usměje se na něj+ Ne, v pohodě, odpočívat budu, až budu mít velké břicho. Ale zatím to zvládnu +mrkne na něj a pak si zase dřepne zpátky, jak ji něco napadne+ Až budu mít velké břicho, už se ti nebudu líbit +řekne lítostivě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 20 úno 2017 00:18

Pojedeme víc na jaře. +usměje se na ni+ To bych měl... řekl bych, že by určitě byli rádi, kdyby to ještě byli. +pousměje se trochu smutně+ Tak dobře... ale nepřepínej se, ano? Když budeš unavená, klidně si řekni o pomoc. +přiměje ji slíbit, ale v dobrém, a trochu se přitom culí+ Ano? +koukne na ni, jak si sedla+ Ale prosím tě... +trochu ho to pobaví, ale nedovolí se zasmát+ Samozřejmě, že se mi budeš líbit. O to víc, protože budeš v tom břiše mít naše dítě. +usměje se a dá jí pusu+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 20 úno 2017 11:06

Byli by na tebe moc hrdí +poznamená s úsměvem+ Slibuju... a slibuju +odkývá mu to, ale je vidět, že ji těší, že si dělá o ni takové starosti+ Vážně ti nebudu připadat tlustá? +ale jen ať si klidně dovolí se zasmát:D+ Chci se ti pořád líbit, víš? +rozlítostí se, hormony už začínají pracovat:)+ Tak já jdu udělat ten čaj +usměje se a vzdálí se do kuchyně, o chvilku později ale proletí kolem otevřených dveří jako namydlený blesk rovnou na záchod, kde usilovně zvrací+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 20 úno 2017 20:16

Myslíš, že ano? +usměje se+ asi ano... rodina pro ně byla to nejdůležitější. Těšilo by je, že zakládám vlastní. +pousměje se+ Přece nebudeš tlustá, budeš těhotná. +zavrtí hlavou. Poroste v tobě nový člověk, to je skoro superschopnost. +uculí se na ni a zatímco odejde, zarovná trochu tu zbylou část dortu... jen tak, aby neokoral, samozřejmě. Načež se lekne, když tam tak proběhne, vyskočí a jde se za ní podívat+ Jsi v pořádku? +vyděsí se trochu, klekne si k ní a podrží jí vlasy vzadu v culíku, aby si je nepozvracela+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 20 úno 2017 22:57

Jsem si naprosto jistá +usměje se na něj něžně+ Promiň, já vím... na mém vzhledu přece vůbec nezáleží. Důležité je, abych to zvládla až do konce +uvědomí si konečně. Jak tam klečí u mísy, ani mu nemůže říct, že ne, není v pořádku, dokud ji ta nevolnost neopustí. Ale i když se před ním za tuto situaci pěkně stydí, je ráda, že je tam s ní+ Omlouvám se +promluví konečně a pokusí se o úsměv+ Už je to dobré +zvedne se a opláchne si obličej a vypláchne pusu+ Dala bych si ten čaj +uculí se na něj už veseleji+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 21 úno 2017 01:54

Jistě že to zvládneš až do konce. Zvládneme to spolu. +usměje se na ni přesvědčeně, s naprostou jistotou, drží jí vlasy, a konejšivě ji hladí po zádech+ To je dobře. +uculí se omluvně+ Trápí mě, že ti nemůžu nijak pomoct. +usměje se+ Musíš to snést celé sama. +pohladí ji, zatímco se upravuje v zrcadle+ Já ho uvařím. a žádné námitky. +zasměje se a jde do kuchyně+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 21 úno 2017 16:38

Nemusíš si dělat starosti, už jsem v životě zažila mnohem horší věci než každodenní ranní zvracení +zasměje se+ Za pár týdnů to přejde +poznamená optimisticky+ Dobře, dobře, tak běž +vrátí se do pokoje a udělá si pohodlí na gauči+ Tak mě napadlo +začne, když se Remus vrátí s čajem+ že bychom si měli zajít zaplavat k tomu moři, jak jsme si plánovali, dokud ještě můžu +pomalu se napije čaje+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 21 úno 2017 20:33

Ale za ty jsem nemohl já, tedy většinou. +zasměje se+ Je to trochu... nefér rozložené. +uculí se a donese jim čaj a k němu sušenky na zub+ Ano? +usměje se a sedne si zase k ní+ To bychom asi měli. +přikývne+ Uvidíme, jak se budeš cítit, hm? +mrkne na ni+ Vezmeme to v klidu a nebudeme nikam spěchat... abys byla v pořádku. +pousměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 21 úno 2017 22:29

A za tohle můžeš? +rozesměje se skutečně pobaveně+ Ale jo, je to trochu nespravedlivé, muži si užijí chvilku slasti a ženy pak trpí devět měsíců +žertuje a směje se tomu+ Ale když tě budu mít u sebe, zvládnu to všechno mnohem líp. Čekali jsme na to dlouho a kvůli našemu miminku všechny ty obtíže ráda přetrpím +usměje se na něj hezky+ Jo, až mi bude trochu líp. Nechám to na tobě +odpoví poslušně a popíjí čaj a neodolá ani sušence+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 22 úno 2017 23:50

No to doufám, že ano. +zasměje se+ Však on příroda dobře ví, co dělá, když nenechá muže rodit. +uculí se na ni+ Doufám, že alespoň to těhotenství budeš mít za odměnu. +pousměje se+ za pár týdnů už ti snad bude líp, a pak vyrazíme na výlet, než ti cestování začne být nepohodlné. +uculí se+ Jak dlouho chceš počkat, než to řekneme ostatním? +nadhodí+ Amonovi musíme hned, ale Vanesse, a přátelům. +zeptá se s úsměvem+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse