Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 05 bře 2017 22:36

Já ji zabiju! +zařve do telefonu a pak s ním mrskne o plot a o chodník a otočí se a jde domů, pěkně nasupeně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 05 bře 2017 22:39

+položí telefon a tak ztrápeně koukne na Sophii, která ho vážně sleduje+ To je binec, co. +povzdychne si+ Promiń. +koukne na Byrona když se objeví doma+ Neměl jsem volat, měl jsem rovnou přijet... jsem idiot. +omluví se mu+ Ona se vrátí, vždycky se nakonec vrátí. +přisune mu ten mobil a prstýnky+ Musím do té nemocnice... +uvědomí si+
Christian
Mág

Příspěvekod Byron » 05 bře 2017 22:42

+koukne na něj, pekelně nasranej+ Ne, musíš ji najít, já to nedokážu. Ty máš magii, já ne. Já jsem jenom takovej blbeček, co ji milůuje, ale kterýmu ona nevěří, ani co by se za nehet vešlo. +prskne na něj+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 05 bře 2017 22:44

A co si představuješ, že udělám? +koukne na něj tázavě+ To nefunguje jako v čarodějkách, že zakroužím krystalem nad mapou. když to nebude chtít, tak ji nenajdu. +sklopí oči, a připadá si fakt provinile, takže na něj nevyjede, zato Sophie to vnímá a rozbrečí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Byron » 05 bře 2017 22:46

Cokoliv, kurva. POřád toho můžeš dělat víc, než já. +zavrčí na něj, fakt nepěkně a pak koukne na Sophii, vezme ji do náruče a odnese ji nahoru do pokojíčku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 05 bře 2017 22:49

+Sophie se u něj uklidní a začne mu tlapkat po obličeji, a Chris si tak ztěžka sedne ke stolu, a pokusí se uklidnit dostatečně na to, aby mohl zkusit pár kouzel, lokačních, a tak, ale zachytí jen trochu prchavýho záblesku, a pak mu to zmizí, a nikde nic+
Christian
Mág

Příspěvekod Byron » 05 bře 2017 22:52

+donese ji do pokojíčku, ale do postýlky ji nedá, chodí s ní sem a tam a občas se zastaví u okna a zamyšleně kouká ven a přemýšlí, co teď bude sakra dělat a jak by ji mohl najít+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 05 bře 2017 22:56

+Chris na něj ještě chvilku čeká, ale pak napíše na kus kuchyňský utěrky vzkaz, že ji nemohl najít, a musí jít zařídit věci s převozem těla a vůbec, ale pak to ještě zkusí, a kdyby se vrátila, ať mu zavolá. Pak se zvedne, vytáhne telefon a zavolá Alex, a přemístí se pryč+
Christian
Mág

Příspěvekod Byron » 05 bře 2017 23:00

+nakonec sejde dolů a vidí, že Chrisovi je to zjevně u prdele, tak jenom vyhodí tu utěrku a vezme si její mobil, zavolá slečnu na hlídání a řekne jí, že si musí něco zařídit a vyrazí do města ji hledat s asi tak jednoprocentní nadějí, že ji najde+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 bře 2017 23:05

+slečna přijede rychle a ochotně a jde si se Sophií hrát, a Vicky není na žádným z jejich obvyklých míst, ani v parku v greenwichi, ani v žádným baru, a nevrátí se ani večer, když se setmí, ani během noci, a ráno, celkem brzo, u dveří zazvoní takovej vyloženě nervózní odrbanej týpek+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London